• İHSANBAŞKAN

MİLLİ GÜREŞÇİ OĞUZHAN ŞAKŞAK KAZADA VEFAT ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Nisan 2019 08:31
MİLLİ GÜREŞÇİ OĞUZHAN ŞAKŞAK KAZADA VEFAT ETTİ
Kavak'ta meydana gelen kazada hayatını kaybeden kardeşlerden Oğuzhan Şakşak( 25) ın geçmiş yıllarda Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezinde güreş yaptığı ve Milli Güreşçi olduğu belirlendi.

KAVAKLI MİLLİ GÜREŞÇİ OĞUZHAN ŞAKŞAK TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ


KAVAK YASA BOĞULDU


Samsunun Ankara yolu Kavak ilçe sınırları içerisinde Hacömerli mevkiinde otomobilin  TIR'a arkadan çarpması sonucu Dursun Ali ve Oğuzhan Şakşak kardeşler hayatını kaybetti. Araçta bulunan  Mikail Doğanay ise yaralandı.


OĞUZHAN ŞAKŞAK'IN MİNİKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU, YILDIZLAR TÜRKİYE 3. LÜĞÜ GİBİ DERECELERİ BULUNUYOR


Kavak'ta meydana gelen kazada hayatını kaybeden kardeşlerden Oğuzhan Şakşak (25) ın  Milli Güreşçi olduğu öğrenildi. Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi Mezunu olan Oğuzhan Şakşak 'ın Minikler Türkiye Şampiyonu, Yıldızlar Türkiye 3. lüğü ve Uluslararası Yıldızlar 3. lüğü gibi dereceleri bulunuyor.  


Vefat eden kardeşlerin cenazeleri 14.04.2019 Bugün Merve Camisinde öğle Namazına müteakiben Kavak Merkez Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.  


Dursun Ali ve Oğuzhan Şakşak'ın Kavak Yaşar Doğu Mahallesinde Oturan YEDAŞ Şefliğinden Emekli İlkay Şakşak'ın Oğulları olduğu ve Kavakta yaşadıkları bildirildi.
 

 HABER SERVİSİ: SAMSUN BÜLTEN 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.