MİLLETVEKİLİ FUAT KÖKTAŞ'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 12 Mayıs 2021 14:27
MİLLETVEKİLİ FUAT KÖKTAŞ'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
AK PARTİ Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Ramazan Bayram mesajı yayınladı.
AK PARTİ Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Ramazan Bayram mesajı yayınladı. 

Köktaş mesajında: 

"Aziz Milletimiz, Kıymetli Hemşehrilerimiz; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın ve mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın buruk da olsa manevi sevinicini milletçe hep birlikte yaşıyoruz.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Gönül isterdi ki geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir arada olalım. Fakat tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumundayız.

Bu pandemi sürecinde insanlık olarak zorlu bir imtihandan geçiyoruz. Allah’a şükür olsun ki, Devlet ve millet olarak salgına karşı büyük özveriyle mücadelemizi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.

Bu Bayramda da tedbirleri elden bırakmayacak, bu zor günleri inşallah sabır içinde hep birlikte atlatacağız.

Bu düşünceler içinde; Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle tebrik eder; bayramın aziz milletimiz ve İslam Alemi için huzura, refaha, bolluğa, sağlığa ve İslam coğrafyasında akan kanın ve gözyaşının durmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim." dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.