Milad Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin diyor ki

SİYASET Haber Girişi : 01 Aralık 2014 10:10
Milad Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin diyor ki
MİLAD Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin, partisinin Antalya İl Teşkilatı toplantısına katıldı.
İdris Naim Şahin AK Parti Hükümetinde İçişleri Bakanlığı görevinde bulunmuştu.
ESKİ AK PARTİ'LİDEN AK PARTİ'YE DERS 
Partilerine herkesin katılabileceğini vurgulayan Şahin, "Ancak bu ülkenin birliğine ve bütünlüğüne yönelik aykırı fikirleri ve kanlı eylemleri olan bölücü zihniyete sahip hiç kimse bu partiye adım atamaz" ifadesini kullandı. Şahin, AK Parti'nin atanmışların idare ettiği bir parti haline geldiğini öne sürerek, partisinin milletin önüne alternatif olarak çıktığını söyledi. 

EY AK PARTİLİ KARDEŞLERİM! 
17 ve 25 Aralık operasyonlarını kastederek hukukun kişiden kişiye farklı uygulandığını ileri süren Şahin, AK Partili seçmenlere de seslendi. 
    Şahin, "Ey AK Partili kardeşlerim! Ey iktidara gönül vermiş kardeşlerim. Şunu diyerek bu hukuksuzluğu geçiştiremeyiz; 'Çalıyorlar ama çalışıyorlar' diye. Benim okuduğum kitaplarda böyle bir şey yok. Siz farklı bir kitap biliyorsanız, onu ilan edin ben de okuyayım o kitabı. Vicdanlarınızın rahatsız olduğunu biliyorum. Sizi bazı, ısmarlama, atanmış fetva sahipleri sakın ola ki tatmin etmesin, kandırmasın. Bu yapılan suçtur, günahtır. Bir kısmınız gönülden bağlısınız. Bir kısmınız başka türlü bağlar içindesiniz. Kırın bu saadet zincirini. Bu saadet zinciri aynı zamanda haram zinciridir haram. Değmez iki paralık dünyada buna" diye konuştu. 
    MİLAD Partisi kurucularından Mehmet Bozdemir de partisinin kuruluşunun tesadüf değil, yüksek düşüncenin ürünü olduğunu belirtti. Toplantıya MİLAD Partisi Antalya İl Başkanı Rifat Aksay ve partililer katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.