MAKAM ARACINI SATIP GELİRİYLE ÖĞRENCİLERE DESTEK OLDU

Başkan Yardımcılarına Müdürlere makam aracı tahsis edip paramız yetmiyor diye ağlamadı....


Makam aracını satarak elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi alıp dağıtan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, LGS sınavına girecek öğrencileri okul önünde karşılayarak hepsine tek tek başarı dileklerini iletti.


31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 51'lik kesimin desteğini alarak belediye başkanı seçilen Hamza Şayir, göreve geldikten sonra ilk iş olarak makam aracını satmış ve elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi almıştı. Bu hareketiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Başkan Şayir, uğruna makam aracını sattığı öğrencileri bugünkü LGS sınavı öncesi de yalnız bırakmadı.  



50 bine yakın nüfusu ile Kocaeli'nin önemli ilçeleri arasında yer alan Dilovası'nde Belediye Başkanı Hamza Şayir yapmış olduğu icraatlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Göreve gelir gelmez ilk iş olarak makam aracını satan ve elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi alan Başkan Şayir, pandemi sürecinde de hiçbir ayrım yapmadan ilçe halkının tamamına Ramazan kumanyası dağıtmıştı. Bununla da yetinmeyen Başkan Şayir, daha sonra ilçenin genelinde patates-soğan dağıtarak adından söz ettirmişti.


Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir


1972'de Ardahan'da doğdu.


İlk, orta ve lise eğitimini Ardahan'da tamamladı. Kadıköy Newport Universitesi İşletme Bölümü'nden 2016 yılında mezun oldu.

 

Siyasete 2011 yılında Dilovası İlçe Başkanlığı yöneticisi olarak başladı. AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı'nda Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı, Dış İlişkiler Birim Başkanlığı ve Sivili Toplum Kuruluşları Birim Başkanlığı görevlerini sürdürdü. Ayrıca yerel seçimler, genel seçimler ve 16 Nisan Halk oylamasında ilçe SKM Başkanlığı görevini üstlendi.

Birçok mesleki eğitim ve seminerlerin yanı sıra siyasi akademi, liderlik, siyasi eğitim ve sertifika programlarına da katıldı.

İngilizce bilen Şayir, evli ve 3 çocuk babasıdır 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.