KIRAÇ'IN KLİBİNİ SAMSUNLU YÖNETMEN ÇEKTİ

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Temmuz 2014 15:29
KIRAÇ'IN KLİBİNİ SAMSUNLU YÖNETMEN ÇEKTİ
Ünlü rock müzik sanatçısı Kıraç başarılı bir klibe daha imza attı. Genç müzisyen ve yönetmen Alp Kamber'le birlikte hazırladığı klip dinleyicilerden büyük ilgi görüyor.
Ünlü rock müzik sanatçısı Kıraç başarılı bir klibe daha imza attı. Genç müzisyen ve yönetmen Alp Kamber'le birlikte hazırladığı klip dinleyicilerden büyük ilgi görüyor. 
Kıraç, Mart ayı başında piyasaya çıkardığı yeni albümünün ikinci klibini, söz ve müziği Aysuda Ülkü Zeren'e ait 'Fistan' adlı şarkıya çekti.
İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileriyle çekilen klipte eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Bahar şenliği havasında geçen çekim, yaklaşık 10 saatte tamamlandı. Alp Kamber yönetmenliğinde, 20 kişilik teknik ekip ve 80 kişilik oyuncu kadrosunun yer aldığı klipte Veysel Zaloğlu da rol aldı. Klip, hoşlandığı kızı etkilemek için Kıraç kılığına giren bir üniversite öğrencisinin düştüğü komik durumları anlatıyor.
ALP KAMBER DAHA ÖNCEDE DEĞİŞİK SANATÇILARA KLİP ÇEKMİŞTİ
Samsunlu (Kavak) sanatçı Alp Kamber hakkında övgüyle söz eden Kıraç bu çalışmadan büyük keyif duyduğunu dile getirerek Alp Kamberden övgüyle söz etti. Fistan adlı parçaya çekilen klib çalışmasıyla 2014 te de adından en çok söz ettiren Kıraç, genç sanatçılarla birlikte çalışmaya devam edeceğini söyledi.
Şu günlerde vatani görevini yapmakta olan Alp Kamber Kıraçın bu sözlerine göre askerlik dönüşünde de Kıraçla birlikte çalışacağının işareti oldu. 
Klip sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.
Alp Kamber daha önce de değişik sanatçılara klip çekmişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.