KAVKANDER Gençlik Kolları Kuruluyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Temmuz 2017 22:30
KAVKANDER Gençlik Kolları Kuruluyor
Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Yardımlaşma (KAVKANDER) Derneği faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.
 Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Yardımlaşma (KAVKANDER) Derneği faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.
Her gün üye sayısı artan ve Kadın Kollarını kurarak faaliyete geçiren dernek yönetimi  ardından da gençlik kolları kurmak için harekete geçti. 

Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Yardımlaşma (KAVKANDER) Derneği Başkanı Mustafa Tankal Kavaklı gençlerle Atatürk Parkında bir toplantı düzenledi. 

Tankal ; " Gençlerimize sahip çıkacağız. Onların dertleriyle sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. bu bizim her şeyden evvel insanlık görevimizdir. Dernek tüzüğümüzde yer alan maddelerimizden birisi de gençlik kollarını hayata geçirmektir. En kısa zamanda bu çalışmamızda yerini bulacaktır. Daha  sonra da gençlerimize yönelik seminer eğitim konferans gibi faaliyetlerimize yer vereceğiz" dedi. 

Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Yardımlaşma (KAVKANDER) Derneği genel Sekreteri Cevat Gürel'de üye çalışmalarının sevindirici olduğunu ifade ederek, "Gerek ilçe merkezimizde gerekse ilçemiz dışında KVAKANDER'e karşı yoğun ilgi var. Üye sayımız hızlı bir şekilde artıyor. buda bize umut veriyor" diyerek konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.