KAVKANDER Başkanı Mustafa Tankal'a ziyaretler sürüyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Şubat 2017 19:54
KAVKANDER Başkanı Mustafa Tankal'a ziyaretler sürüyor
Efsane güreşçimiz Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu ve Samsun Yazarlar Derneği- Göçebe Köyü Derneği Başkanı Ahmet Seven önceki günlerde 'Kavak Mahalleleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği KAVKANDER'e Başkanlığına seçilen K
Efsane güreşçimiz Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu  ve  Samsun Yazarlar Derneği- Göçebe Köyü Derneği Başkanı  Ahmet Seven önceki günlerde 'Kavak Mahalleleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği KAVKANDER'e Başkanlığına  seçilen Kavak Belediye Meclis Üyesi Vekili Mustafa Tankal'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.


KAVAK'I VE KAVAKLI HEMŞEHRİLERİMİZİ TEMSİL ETMENİN SORUMLULUĞU VE GURURU İÇERİSİNDEYİZ

Ziyaretten son derecek memnun olduğunu ifade eden Mustafa Tankal KAVKANDER'in bundan böyle bölgede etkili Sivil Toplum Çalışmaları gerçekleştireceğini ifade ederek; " Geçmişten gelen tecrübe ve birikimlerimle birlikte yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımla el ele vererek  daha verimli çalışmalar gerçekleştireceğiz. Yeni dönem de yeni projelerle geliyoruz. Bölgemizdeki Kavaklı hemşehrilerimizin umudu olduk. Bu umutlarına cevap vermenin sorumluluğunu hissediyoruz. İsmimiz ve tüzükteki amaçlarımızdan anlaşılacağıüzere Kavak ve Mahallelerini kuşatan bir çalışma sahamız var. Sorunlarımızı tespit ediyoruz. Bizi takip etmeye devam edin" diyerek konuştu.  





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.