Kavaklıların parlayan yıldızı KAVKANDER

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Şubat 2017 06:10
Kavaklıların parlayan yıldızı KAVKANDER
Kavak Mahalleleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (KAVKANDER)Başkanlığına seçilen Mustafa Tankal yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kavak İlçesinde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı ziyaretler sürüyor.
KAVAK'IN PARLAYAN YILDIZI KAVKANDER

Kavak Mahalleleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (KAVKANDER)Başkanlığına seçilen Mustafa Tankal  yeni Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kavak İlçesinde görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı ziyaretler sürüyor.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunu ziyaret ederek start veren Dernek yönetimi İlçe Kaymakamı, Emniyet Amirliği, Jandarma Komutanlığı, Hastane Başhekimliği, Nüfus Müdürlüğü, Kavak Meslek Yüksekokulu...olmak üzere bir dizi ziyaretlerine devam ediyor.

STK anlamında ciddi tecrübelere sahip olan Kavak ilçesinde her köyün bir derneği bulunuyor.

Yapılan ziyarete Mustafa Tankal (Başkan) Kamuran Keskinoğlu (Baskan Yardımcısı) Veysel Aydın ve Hanife Asar (Sayman) Cevat Gürel (Genel Sekreter) Şerif Çalışır, İsmet Bat, Ünal Altunay, Mehmet Avcı ve Ahmet Kaya katıldı.

KAVKANDER Kavak İlçesinin ilçe içinde ve dışında örnek çalışma ve projeleriyle Kavak'ın parlayan yıldızı olacağı görülüyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.