Kavaklılardan İlkadım'a ismi sır gibi saklanan sürpriz aday

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 01 Ağustos 2023 11:24
Kavaklılardan İlkadım'a ismi sır gibi saklanan sürpriz  aday
Samsunda yaşayan Kavaklılar'dan İlkadım Belediyesine Sürpriz Aday hazırlığı

Kavaklılardan ismi sır gibi saklanan sürpriz İlkadım Adayı

 

Samsunda yaşayan Kavaklılar'dan İlkadım Belediyesine Sürpriz Aday hazırlığı

 

2024'te yapılacak Yerel Seçimleri öncesi Siyasi Partilerde yerel adayları belirleme çalışmaları için stat verildi.

 

Partiler hummalı bir çalışma içerisine girerken STK'lar ve hemşeri grupları da kendi adaylarını öne sürme hazırlığı içerisine girdikleri görülüyor.

 

Samsun'da Kavaklıların en yoğun olduğu Merkez İlçelerden birisi olan İlkadım'da da kulis çalışmalarının yapıldığı ve çeşitli isimlerin masaya yatırıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Kavaklılardan sürpriz aday

 

Kavaklıların sürpriz bir adayla bombayı patlatacakları açıklanacak olan ismin Samsun kamuoyunda büyük yankı uyandıracağı söyleniyor. Şimdilik ismin gizli tutulduğu ancak önümüzdeki günlerde aday adaylığının açıklanacağı ifade ediliyor. Samsun kamuoyu ismi sır gibi saklanan bu sürpriz adayın kim olduğunu merak ediyor.

 

Kim bu ismi sır gibi saklanan aday!?

 

İsim vermeyen ancak eşkalini ifade eden bir vatandaş: Adayımız tecrübeli Samsun'u tanıyan Samsunun da yakından tanıdığı bir isim. Geçmişte yaşadığı siyasi belediye tecrübesi de olan bir kişi. Samsunun büyük kazanımı olacak. Diyerek ipuçları vermeye çalıştı.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Azaklı dursun 01 Ağustos 2023 21:37

    iyi de adayın kim olduğunu neden yazmıyorsunuz editör, ismini duyduğumuz mustafa umar, şerif korkmaz ender çıkla, şerif ün, bayram erişkin başka kimler olabilir ki... bilen varsa yazsın bizde görelim

  • Kavaklı Mehmet Ali 01 Ağustos 2023 20:46

    Samsunlu bi simit bi çay kafenin sahibi Cavit Yıldırımın işyerinde iki gece sabaha kadar süren toplantı sonunda aday üzerinde uzlaşma sağlandı. İlkadım Belediye Başkanlığına adayımızla geliyoruz dediler