Kavaklılardan Halit Doğan'a tam destek sözü

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 08 Şubat 2024 21:46
Kavaklılardan Halit Doğan'a tam destek sözü

AK PARTİ Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan'a Kavaklılardan tam destek sözü 

 

Kavak'ta Cumhur İttifakı Teşkilat Buluşması Gerçekleşti

 

Kavak'ta gerçekleşen Cumhur İttifakı Teşkilat Buluşması toplantısına AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan,  Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, MHP İlçe Başkanı  Dilaver Toktaş, Cumhur İttifakı teşkilat mensupları, Meclis Üyeleri ve  muhtarlar katıldı.

 

 

Vatandaşlardan da yoğun ilgi gören Kavak' Cumhur İttifakı Teşkilat buluşmasında bir konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan uzun süre ayakta alkışlandı.

 

Toplantıya katılanlar Halit Doğan'a tam destek sözü verdi

 

Kavaklılar sonuna kadar AK Partimizin ve Adayımızın yanındayız. Birlikte hareket edeceğiz dedi 

 

 

Kahvaltı ikram edilerek yapılan toplantıda Cumhur İttifakı'nın birlikteliğini temsil edecek çalışmalar ve etkinlikler üzerine istişarede bulunuldu.

 

İstişare toplandtısında çıktığımız yolda dün olduğu gibi bugün de bir bütün olarak, azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Birliğimizi daim olsun. denildi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.