Kavaklılar Yaz Konserine büyük ilgi gösterdi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Temmuz 2023 00:03
Kavaklılar Yaz Konserine büyük ilgi gösterdi
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; Bu yıl ki etkinliklerimizde Kavaklı hemşerilerim yine bizi yalnız bırakmadı. Üstelik bu yıl önceki yıllara oranla daha fazla katılım göstererek bizi memnun ettiler.

Kavaklılar Yaz Konserinde eğlendi

 

Kavak'ta Yaz Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen etkinliğe önceki yıllara göre bu yıl daha fazla katılımın olduğu görüldü.

 

 

Güven Göleti Mevkiinde Yaşar Doğu Karakucak Güreşlerinin ardından gerçekleşen eğlence programında neşeli dakikalar yaşandı.

 

Ses Sanatçıları Esra Ağce, Rahmi Aydın, Samsunlu Fehmi ve Ferhat Furuncu'nun sahne aldığı programda birbirinden güzel türkü ve şarkıları seslendirdi. Konsere katılanlar hem türkü dinlediler hem de halay çektiler. 

 

İbrahim Sarıcaoğlu: İşte gönül belediyeciliğinin fotoğrafı

 

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu; Bu yıl ki etkinliklerimizde Kavaklı hemşerilerim yine bizi yalnız bırakmadı. Üstelik bu yıl önceki yıllara oranla daha fazla katılım göstererek bizi memnun ettiler. Güvenpark'ta tertiplediğimiz festivalimizde yaşanan huzur güven ve coşkuyu vatandaşlarımızın gönlünde yer aldığımızın bir göstergesi olarak görüyorum. Bu aynı zamanda birlik ve beraberliğimizin de bir fotoğrafıdır.  Festivalimize katılan herkese ayrı ayrı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Benim gönlü güzel Kavaklı hemşehrilerim her şeyin en güzeline layıktır diyerek konuştu.  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.