Kavaklılar Göçebe Muhtarı Aydın Akça'nın iftarında buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Mart 2024 09:19
Kavaklılar Göçebe Muhtarı Aydın Akça'nın iftarında buluştu
Kavak Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça'nın Koçala'da verdiği iftar davetine yaklaşık bin kişiye yakın davetlinin katılım sağladığı görüldü.

Göçebe Muhtarı Aydın Akça'dan dev iftar

 

Kavak Göçebe Mahallesinde büyük iftar buluşması 

 

Kavak Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça'nın Koçalan'da verdiği iftar davetine yaklaşık bin kişiye yakın davetlinin katılım sağladığı görüldü.

 

 

İftar yemeğine Göçebe Mahallesi sakinlerinin yanısıra Kavak İlçe Merkezinden ve çevre köylerden olmak üzere yoğun katılım olduğu izlendi.

 

İftar Yemeğinde  Kavak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, MHP İlçe Başkanı Dilaver Toktaş, Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra çok sayıda Mahalle Muhtarı ve STK temsilcileri biraraya geldi. 

 

 

Kavak Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu bu kadar kalabalık bir iftar davetinde sizlerle birarada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bu güzelliği daima yaşatsın. Hepinizi en içten duygularımla selamlıyor katılımınız için çok teşekkür ediyorum diyerek konuştu.

 

 

Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça'da: Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinde iftar sofralarımızı birlikte paylaşmanın verdiği huzur ve mutlulukla güzel dostluklarımızı tekrar pekiştirdik ve yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı bulduk bu anlamlı buluşmada bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olduğunuz için minnettarım Cenabı Allah ibadetlerimizi kabul eyler inşallah Ramazan’ın bereketiyle dolu günler diler…hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.