Kavaklılar Canik'ten Birlik ve Beraberlik Mesajı verdi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Ağustos 2022 14:11
Kavaklılar Canik'ten Birlik ve Beraberlik Mesajı verdi
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Canik Kavaklılar Derneğini ziyaret etti.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Canik Kavaklılar Derneğini ziyaret etti.

 

Başkan Sarıcaoğlu'nu derneğin giriş kapısında Dernek Başkanı Fikri Atay ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

 

Dernek Başkanı Fikri Atay Samsunda yaşayan Kavaklıların herkese örnek olacak birlik ve beraberlik örneği sergilediklerini ifade ederek: "Kavak Belediye Başkanımız derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmışlardır. Ziyaretleriyle birlikte bir kez daha yalnız olmadığımızı hissettik. Her aşamada yanımızda olmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz de başkanımıza Kavaklılar olarak her türlü desteği vermeye hazırız diyerek konuştu. 

 

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getirerek: 

 

"Canik ilçesinde ikamet eden yaklaşık 10 bin Kavaklı hemşerilerimizi tek bir çatı altında birleştirmek ve sorunlarına destek olmak amacıyla kurulan Canik Kavaklılar Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanımız Sn. Fikri Atay, Yönetim Kurulu ve çok kıymetli dernek üyeleri ile birlikte olduk. Dernek Başkanımıza, değerli yönetimine ve çok kıymetli hemşerilerimize misafirperverlikleri için çok teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi daim eylesin" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.