Kavak'ta hizmet arttı konut sayısı çoğaldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Mart 2017 11:43
Kavak'ta hizmet arttı konut sayısı çoğaldı
Son yıllarda aldığı hizmetler ile adından sıkça söz ettiren Kavak, 2016 yılında ki yapılan konut sayısında patlama yaşadı.
Nüfus göre konut sayısında son yılların 
en büyük patlaması Kavak'ta  yaşandı 
 
Son yıllarda aldığı hizmetler ile adından sıkça söz ettiren Kavak, 2016 yılında ki yapılan konut sayısında patlama yaşadı. 
 
Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çıkarılan istatistiklerde 2016 yılında 710 yeni dairenin ilçeye yapıldığı vurgulandı. Bu zamana kadar ki en bereketli yıl olan 2016 yılı Kavak'ın dönüm noktası olarak kabul edildi. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; "İlçemize almış olduğumuz yatırımlar meyvesini vermeye başladı. İlçemizdeki büyük projelerin ilçeye geri dönüşümü muhteşem oldu. 2016 yılında ilçemizde toplam 710 yeni daire yapıldı. İşsizlikle verdiğimiz ciddi mücadelenin ve sosyal tesislerin artırılması konusunda verilen mücadelelerimiz vatandaşlarımızı Kavak'a geri dönüş konusunda hareketlendirdi" ifadelerini kullandı. 

 KAVAK KABUĞUNU KIRDI
2017 Yılında Daha Fazla Konut Artışı Bekleniyor 
Sarıcaoğlu, "2017 yılında ilçemize TOKİ, cezaevi, çimento fabrikası gibi büyük projeler gelecek bu projeler sayesinde konut sayısında çok daha fazla artış yaşanacak. Kavak kabuğunu kırıyor derken abartmadık istatistikler ile bunu ispatladık. Samsun'un sayısı ilçeleri arasına gireceğini söylemiştik. Birçok ilçeye nazaran ilçemiz çok ciddi yatırımlar aldı, almaya da devam ediyor. Eski yıkık evlerin yerini modern binalar alması kentsel dönüşüm olarak ilçemizin modern hale gelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerime vermiş olduğum Kavak büyüyor Kavak gelişiyor sözünü tutmanın vermiş olduğu gurur ve mutluluk kelimelerle anlatılmaz. Ben sözümün hala arkasındayım Kavak çok daha iyi noktalara gelecek. İlçemize kazandırmış olduğumuz projeler hayat bulmaya başladı" ifadelerini kullandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.