Kavak YEG'den Arıcılık Eğitimi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Ekim 2022 16:23
Kavak YEG'den Arıcılık Eğitimi
Kavak'ta arıcılık sektörünün geliştirilmesi, kaliteli bal üretiminin yaygınlaştırılması, insanların varlığın devam edebilmesinin arı varlığının devam ettirilmesine bağlı olarak arı ölümlerinin azaltılmasına yönelik tedbirlerin anlatılması konuları işlendi

Kavak İlçesinde sektörel eğitimlere devam edildi

 

Kavak İlçe Tarim ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleşen Eğitimci olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı  Dr. Ali Korkmaz, Kavak İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ergin Taş, Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birligi Baaşkanı Rasim Kaplan, KA-DEF Baskanı Bayram Erişgin, Kavak YEG Yonetim Kurulu Üyeleri ve arı üreticileri katıldı.

 

 

Kavak'ta arıcılık sektörünün geliştirilmesi, kaliteli bal üretiminin yaygınlaştırılması, insanların varlığın devam edebilmesinin arı varlığının devam ettirilmesine bağlı olarak arı ölümlerinin azaltılmasına yönelik tedbirlerin anlatılması konuları işlendi. Kavak ilçesinin arıcılık ve kaliteli bal üretiminde markalaşması için adımlar atılacağı vurgulandı. Katılım sertifikalarının verilmesinin ardından eğitim programı sona erdi.

 

Etiketler : Kavak YEG
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.