Kavak tarihi bir hizmete daha kavuştu

Kavak tarihi bir hizmete daha kavuştu

 

Kavak Koçalanda yol sevinci

 

Kavak ilçesini Bafra ve Havza’ya bağlayan Koçalan içinden geçen karayolu üzerinde genişletme ve düzenleme çalışmaları tamamlandı.

 

Sarıcaoğlu: Kazanan Kavak oldu

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: “Bugün önemli bir çalışmaya daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Havza’ya bağlayan ve Göçebe Mahallemizin Koçalan Sokağı içerisinden geçen karayolu üzerinde genişletme ve düzenleme çalışmaları bugün itibarıyla tamamlandı. Vatandaşlarımız açılan bu yoldan çok rahat bir şekilde Havza ve Bafra’ya ulaşım sağlayacaktır. Kavak ilçemizi Bafra ve Güzel günlerde kullanılması dileklerimle Mahallemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” diyerek konuştu.

 

 

Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça yaptığı açıklamada: “17 Köy ve 22 Sokağı birbirine bağlayan grup yolu üzerinde yer alan Koçalan Sokaktan geçen yol yıllardır açılamamıştı. Yol aynı zamanda Kavağımızı Havza ve Bafra’ya ulaşımı sağlayan bir yolumuzdur. Kavak Belediye Başkanımız ile istişarede bulunduk Karayolları Müdürümüz ziyaret edip incelemelerde bulundu. Yol genişletmesi ile ilgili gereken işlemleri yaptık. Halkımızın isteğiyle genişletme işlemlerini gerçekleştirdik. Göçebe Mahallemize ait 4 ayrı sokağımız vardır. Yolun Koçalandan geçen güzergâhı dar ve virajlı olmasından dolayı kazalara sebep olmaktaydı. Bu grup yolunun genişletilmesinde ciddi fedakârlık yapan Kavak Belediye Başkanımız sn. İbrahim Sarıcaoğlu’na ve bize yardımcı olan vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllar devam eden sorunu çözerek bugün tamamlamış olduk. Allah bize bunu nasip etti. Kavak ilçemizin büyük şansı olarak gördüğüm bu güzergâh bundan böyle nefes almış oldu. Ayrıca bölgemiz her yönden değerini bir kat daha artırmış oldu. Halkımızla birlikte ortak bir sevinç yaşıyoruz. Bundan sonra da vatandaşımıza yararlı çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.