Kavak'ta Şehitlik Anı Evi ve Kültür Merkezinin açılışı yapıldı

Samsun'un Kavak ilçesine Büyükşehir Belediyesi ve Kavak Belediyesi tarafından inşa edilen ve Kavaklı 29 şehidin hatıralarının yaşatılacağı Şehitlik Anı Evi ve Kültür Merkezinin açılışı gerçekleşti.

 

Kavaklı 29 şehidin hatıralarıŞehitlik Anı Evi ve Kültür Merkezinde yaşatılacak

 

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Kavak Belediyesi tarafından Atayurt köyüne yaptırılan Şehitlik Anı Evi ve Kültür Merkezinde Kavak'taki 29 şehidin ismi ve anıları yaşayacak.

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada: “Samsun Valimiz Sn,Doç. Dr  Zülkif Dağlı, Kavak Kaymakamımız Sn. Faruk Atar, İl Jandarma Alay Komutanımız Alb. Ömer Ersever, şehit aileleri ve yakınlarının katılımlarıyla aziz şehitlerimiz hatırasına Atayurt Mahallemizdeki Şehitlik Anı Evi ve Kültür Merkezi açılışını Müftümüz Yakup Belen'in yaptığı dua ile gerçekleştirdik. Açılışa katılan AK Parti İlçe Başkanımız Sn Onur Bakır, MHP İlçe Başkanımız Sn Cahit Kamber CHP İlçe Başkanı Sn Şakir Altun, İYİ Parti ilçe Başkanı Sn Kenan Yıldırım, KADEF Başkanımız Bayram Erişgin, Muhtarlar Dernek Başkanımız Kasım Kayhan, Sivil Toplum Kuruluşları ile Oda ve Dernek Başkanları, İlçe Jandarma Komutanımız, İlçe Emniyet Müdürümüz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Derneği Samsun Şb Başkanı Necati Yılmaz ve Kocaeli Şb Başkanı Şaban Arlı, Belediye Meclis Üyelerimiz, Kamu kurum ve kuruluşlarının her seviyedeki amir ve yöneticilerine, Muhtarlarımıza ve değerli misafirlerimize teşekkür ederim. Gösterdikleri  misafirperverlikleri içinde Mahalle Muhtarımız Burhan Ayrancı başta olmak üzere tüm Mahalle sakinlerimize şükranlarımı sunarım” dedi

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
sağ blok