Kavak'ta KADES ve UYUMA konulu seminer düzenlendi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Ağustos 2022 12:40
Kavak'ta KADES ve UYUMA konulu seminer düzenlendi
Kavak'ta Kadına Yönelik Şiddeti Önleme, KADES ve UYUMA konulu seminer düzenlendi.

Kavak Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kavak Yerel Eylem Grubu olarak desteklenen Kavak Belediyesi, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı işbirliği ile İlçede Kadına Yönelik Şiddeti Önleme, KADES ve UYUMA konulu seminer düzenlendi.

 

Kavak Kaymakamı Ömer SAYGILI başkanlığında Kavak Kadın Girişimciler Kooperatif Cafede gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına; Kavak Yeg Müdürü Ebru AKMAN, Jandarma Komutanı Ali Rıza YILDIZ, Emniyet Müdürü Seyfettin GÜVELİ , Milli Eğitim Müdürü Orhan BÜYÜK, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Zahide YAVUZ, Halk Eğitim Müdürü Zekeriya ERSOY, İlçe Müftüsü Yakup BELEN, Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Zeynep OKUYUCU ve Kavak’lı kadınlar katıldı.

 

Kavak Toplum Sağlığı Merkezi ve İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yapılan kanser taramalarına yönelik bilgilendirmeler sonrasında KADES ve UYUMA uygulamaları hakkında Jandarma ve Emniyet birimlerince verilen bilgilendirmeler ile devam edildi.

 

Etiketler : KADES Kavak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.