KAVAK KAYMAKAMI SAYGILIDAN KADİR GECESİ MESAJI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Mayıs 2021 19:05
KAVAK KAYMAKAMI SAYGILIDAN KADİR GECESİ MESAJI
Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Saygılı, mesajında, Kur'an-ı Kerim'in indirildiği, aynı zamanda hatalar için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu mübarek gecenin kalplerin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarının aydınlanması, manevi huzurun artması için yüce Allah'ın sunduğu eşsiz fırsatlardan biri olduğuna dikkati çekti.
 
Kur'an-ı Kerim de bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarına belirten Saygılı, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Artan manevi güzelliklerimizin, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularımızın çoğaldığı, toplumsal huzurun kuvvetlenerek tüm yaşantımız boyunca devam etmesi en kalbi hedef ve arzumuzdur. Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu gecede özellikle dünyada ve ülkemizde görülen, birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden virüsün bir an önce bitmesi için de bol bol dua edip, Rabb'imize sığınacağız. İnşallah bu mübarek gecede edilen dualar coğrafyamıza barış, sağlık ve huzur getirir. Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum."​​​​​​​
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.