KAVAK KAYMAKAMI ÖMER SAYGILI 'ANNELER BAŞIMIZIN TACIDIR'

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Mayıs 2021 18:55
KAVAK KAYMAKAMI ÖMER SAYGILI 'ANNELER BAŞIMIZIN TACIDIR'
Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, 'Anneler Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı
Kavak Kaymakamı Ömer Saygılı, 'Anneler Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı

 Saygılı, mesajında, varlıklarıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle çocuklarına yol gösteren annelerin aile ve toplum hayatının da temel taşını oluşturduğuna dikkati çekti. Annelerin sahip olunan en değerli hazine olduğunu vurgulayan Saygılı, şunları kaydetti: 

"Bakışlarıyla içimizi aydınlatan, gülüşüyle gönüllerimizi ferahlatan, ayakları altında cennetin serildiği değerli varlığımız, ilk öğretmenimizdir. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve ömrünü bizim hayatımız ve yaşantımızın daha iyi olması için heba eden annelerimiz için ne yapsak hakkını ödememiz mümkün değildir. Senede sadece bir günle annelerimizi anmak onlara büyük haksızlık olur. Onların aslında bizlerden bekledikleri tatlı dil, güler yüz ve bizlerin toplum için yararlı bir fert olabilmemizdir. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, en değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizi sevgi ve saygı ile selamlıyor, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.