Kavak Kaymakamı Erdem KARANFİL kimdir?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Eylül 2023 22:07
Kavak Kaymakamı Erdem KARANFİL  kimdir?

Kavak Kaymakamı Erdem KARANFİL  kimdir?                                                                                                                                               

        Kaymakam Erdem KARANFİL aslen Balıkesirli olup 1986 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 2010 yılında Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. Bir süre Eğitim sektöründe çalıştıktan sonra Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı.


        2019 yılında yapılan Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 108. dönem mülki idare amirliği mesleğine Kocaeli Kaymakam adayı olarak intisap etti. Yalova ve Bolu’da Teftiş Stajını, Çanakkale/Ezine ve Hatay/Arsuz’da refiklik stajını tamamladı. Kırıkkale’nin Bahşılı ve Yahşihan, Çankırı’nın Kurşunlu ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. İngiltere Sheffield Üniversitesinde yabancı dil eğitimi aldı. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş Merkezli Depremlerde Adıyaman’da Koordinatör Kaymakam olarak bir süre görev yaptı.


        Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansına devam eden Kaymakam Erdem Karanfil , İçişleri Bakanlığının 18.09.2023 tarihli oluru ile 25.09.2023 tarihinde Kavak'taki görevine başlamıştır.


        Kaymakam Erdem Karanfil evli olup İngilizce bilmektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.