KAVAK GAZETESİ YAYININI DURDURDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Mart 2019 10:06
KAVAK GAZETESİ YAYININI DURDURDU
Samsunun kavak İlçesinde bir süredir yayın hayatını sürdüren Kavak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Doyar yaptığı bir açıklama ile gazetenin yayınını durdurduğunu bildirdi.
Samsunun Kavak İlçesinde bir süredir yayın hayatını sürdüren Kavak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Doyar yaptığı bir açıklama ile gazetenin yayınını durdurduğunu bildirdi.

 Doyar yaptığı açıklamada tarafından gerekli  işlemlerin yapılarak ilgili makama teslim edildiğini bundan böyle gazete ile hiçbir ilişiğinin kalmadığını belirtti.

GAZETE KAVAK İLÇESİNİN SESİ OLMUŞTU
Bugüne kadar 17 sayı çıkan gazete kısa zamanda Kavak İlçesinin sesi olmuş, ilçede yapılan faaliyet ve hizmetlerin duyurulmasına öncülük yapmıştı. 

Gazetenin yayınının durmasının ilçede üzüntüyle karşılandığı görüldü. 

Gazetenin imtiyaz sahibi 
Ahmet Doyar'ın açıklaması şöyle:

"KAVAK GAZETESİ isimli süreli yerel yayın imtiyaz sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürüyüm, yayın hayatımız boyunca 17 basım yapılmıştır. gazetemizin misyonunu tamamladığıdan 28. 02.2019 itibari ile yayın hayatımızı sonlandırma kararı almış bulunmaktayız. Bu tarihten sonra kavak Gazetesi ile ilgili olarak sahsım Ahmet Doyar olarak hiç bir bağlantım yoktur üçüncü şahıslara duyurulur"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.