Kavak Belediyesinin İftar Programı yoğun katılımla gerçekleşti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Haziran 2017 14:11
Kavak Belediyesinin İftar Programı yoğun katılımla gerçekleşti
Kavak Belediye Başkanlığının verdiği iftar programı ilçe içinden ve Samsundan gelen çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
 Kavak Belediye Başkanlığının verdiği iftar programı ilçe içinden ve Samsundan gelen çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Kavak Kardelen Çok Amaçlı Salonda düzenlenen iftar programına AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve İl Başkan Yardımcıları, Kavak Kaymakamı H.Hasan Gökpınar, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve Yönetim Kurulu, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüsnü Mete Ergin, Emniyet Müdürü Vekili Şeref Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Abdullah Yangöz, İlçe Müftüsü Abdullah Karaca,  KAVKANDER Dernek Başkanı Mustafa Tankal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SADEF Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arş Yazar Ahmet Seven, İdari Amirler. Muhtarlar  Kadef yönetim kurulu üyeleri, katıldı.

800'ün üzerinde davetli katıldı
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konuklarını kapıda karşılayarak onlarla tek tek ilgilendiği görüldü. Kavak Çok amaçlı düğün salonunda gerçekleşen programa 800'ün üzerinde davetlinin katıldığı görüldü. 

Sarıcaoğlu: Birliğimizi güçlü tutacağız 
Samimi bir havada geçen programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu davetlilere teşekkür etti. Sarıcaoğlu: " Ülkemizin ve Milletimizin Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bir araya gelerek muhteşem bir cevap veren siz değerli davetlilerimize teşekkür ediyorum. Birliğimizi daima güçlü tutmak zorundayız. Bir olacak iri olacak ve diri olacağız. Vatan Millet Bayrak sevdalısı vatandaşlarımızla gurur duyuyorum. Bu gururla emin ve güvenilir adımlarla yolumuza  devam edeceğiz. " dedi. 
Yemekten sonra davetliler çay içerek sohbet etme imkanı buldular.  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.