• İHSANBAŞKAN

KAVAK BELEDİYESİNİN GURUR GÜNÜ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Ağustos 2017 17:31
KAVAK BELEDİYESİNİN GURUR GÜNÜ
Kavak Belediyesi araç filosuna 11 yeni araç ekleyerek araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Kavak Belediyesi Araç Filosunu Genişletiyor


Kavak Belediyesi araç filosuna 11 yeni araç ekleyerek araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.


Kavak'a daha iyi ve fazla hizmet verebilmek amacıyla araç filosuna 11 yeni araç kazandırdıklarını belirten Başkan Sarıcaoğlu; "Rabbim yeni araçlarımız ile ilçemize daha güzel ve daha çok hizmet yapmayı nasip etsin. Vatandaşlarımıza her kanattan hizmet sunabilmek gayesi ile hizmet filomuzu verimli hale getirmeye, tazelemeye ve yenilemeye devam edeceğiz" İfadelerinde bulundu.

 

Kavak 15 Temmuz Şehitler Otogarında düzenlenen programa Sağlık Bakanı Sayın Dr. Ahmet Demircan Beyefendi, AK Parti Samsun Milletvekilleri Sayın Hasan Basri Kurt ve Sayın Av. Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Sayın Muharrem Göksel, Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Önceki Dönem Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, Kavak İlçe Emniyet Müdürü Şeref Çınar, Kavak İlçe Jandarma Komutanı Hüsnü Mete Ergin, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Caner Göktepe, AK Parti Kavak Gençlik Kolları Başkanı Aziz Kanık, AK Parti Kavak İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Aracı Çelik, Meclis Üyelerimiz, Kavak Müftüsü Abdullah Karaca, Bürokratlar, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve tüm Kavak halkı katılım sağladı.

 

Bakan Kurdeleyi Kesti

Yeni alınan araçların tüm Kavak halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Sağlık Bakanı Sayın Dr. Ahmet Demircan konuşmasında şunlara yer verdi; "Kavak Belediyesi tarafından büyük mücadeleler ile alınan 11 yeni araçta emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu araçların halk için alındığını asla unutmamamız gerektiğini ve 24 saat esasına göre çalışması gerektiğini asla unutmamalıyız. Halka hizmet hakka hizmet mantığı ile çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Kavak Belediye Başkanımızı üstün gayret ve çabası için tebrik ediyorum. Çalışmalarının daha fazla kesime hitap edebilmesi için araç filosunu güçlendirme çalışmasının her zaman destekçisi olduk. Rabbim birlik beraberliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara fırsat vermesin" dedi.

 

Sarıcaoğlu; "Araç Filomuzu Genişletmeye Devam Edeceğiz"

Katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; "Araçlarımızın alımında büyük katkıları olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan hanımefendiye, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan Beyefendiye, Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç Bey'e, Samsun Milletvekillerimiz Sayın Fuat Köktaş, Sayın Hasan Basri Kurt, Sayın Av. Orhan Kırcalı, Önceki Dönem Kavak Belediye Başkanımız Sayın Bahri Kesici Ağabeyime ve İşadamlarına şahsım ve tüm Kavaklı hemşehrilerim adına sonsuz teşekkürler ediyorum. İlçemize kazandırdığımız araçlar şu şekilde; 1 Adet Hidromek Sıfır Kepçe 1 Adet İVECO Kamyon, 1 Adet ISUZU Süpürge Aracı, 2 Adet Mercedes Damperli Kamyon, 1 Adet Makam Aracı, 1 Adet Megan Araç, 1 Adet Fatih Su Tankeri, 1 Adet Fatih Damperli Kamyon, 1 Adet Kargo Çöp Aracı, 1 Adet Mercedes Çöp Aracı olmak üzere toplam 11 yeni araç kazandırdık. Çalışmalarımızı her kanattan sürdürebilmek için araç filomuzu genişlettik ve genişletmeye de devam edeceğiz. Rabbim tüm mesai arkadaşlarımıza kazasız belasız çalışmayı nasip etsin" ifadelerinde bulundu.

Yeni alınan 11 araç Kavak'ta konvoy yaptıktan sonra Kavak 15 Temmuz Şehitler Otogarından düzenlenen programda dualarla hizmete açıldı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.