Kavak Belediyesi Tarihi Bir Organizasyona İmza Attı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Temmuz 2022 14:01
Kavak Belediyesi Tarihi Bir Organizasyona İmza Attı
Kavak Belediyesi tarafından bu yıl 9. su tertiplenen Yaşar Doğu Karakucak Güreş Festivali ve Kültür Sanat etkinlikleri başarılı bir organizasyonla sona erdi.

Kavak Belediyesi tarihi bir organizasyona imza attı.

 

Kavak Belediyesi tarafından bu yıl 9. su tertiplenen Yaşar Doğu Karakucak Güreş Festivali ve Kültür Sanat etkinlikleri başarılı bir organizasyonla sona erdi.

 

Üç gün boyunca devam eden festivalde müzik şöleni, geleneksel oyunlar ve yapılan Karakucak Güreşleri hafızalarda yer aldı.

 

Festivale ilk defa Başbakanlık düzeyinde katılım oldu.

 

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ında katılarak konuşma yaptığı festivalde büyük coşku yaşandı.

 

 Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve ekibinin büyük gayret gösterdiği etkinliklerde davetlilerin memnuniyeti gözden kaçmadı.

 

Kavak İlçesinin tanıtımına önemli katkı sağlandı

 

Festivalin Kavak İlçesinin tanıtımına da önemli katkı sağladığı görüldü. Ayrıca ülke gündeminde yer alması da halk arasında  geniş memnuniyet uyandırdı.

 

Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu adına yapılan Güreş etkinlikleri bölgede büyük ilgi görüyor.

 

Kavak Karadeniz Bölgesinin Kırkpınarı olmaya aday

 

Karadenizin Kırkpınarı havasında geçen Güreş Festivaline katılan davetlilerin de tam not verdiği görüldü.

 

Güvenpark mesire alanında gerçekleşen Fesitval ulaşımı ve coğrafi konumu ile büyük kolaylıklar sağlıyor. Bu anlamda önümüzdeki yıllarda Karadeniz Bölgesinin Kırkpınarı olmaya aday olarak görülüyor.

 

Sarıcaoğlu ve ekibine tam not

 

Festivalin başarıyla tamamlanmasında büyük rol oynayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve ekibi davetlilerden tam not aldı.

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: "Bir Festivalden daha yüzümüzün akıyla çıkmanın sevincini yaşıyoruz. Festivale emek veren katkıda bulunan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” Diyerek konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.