• İHSANBAŞKAN

Kavak Belediye Başkanından Tekstil Fabrikasına çiçekli ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Mart 2017 21:41
Kavak Belediye Başkanından Tekstil Fabrikasına çiçekli  ziyaret
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ilçede bulunan Organize Sanayiini ziyaret etti. Tekstil Fabrikasında çalışan işçilerle hem sohbet etti hem de onlara çiçek dağıttı.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ilçede bulunan Organize Sanayiini ziyaret etti. Tekstil Fabrikasında çalışan işçilerle hem sohbet etti hem de onlara çiçek dağıttı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak'ta faaliyette olan bir tekstil fabrikasını ziyaret edip işçilerle sohbet etti.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun tekstil fabrikası ziyaretine Sarıcaoğlu'nun eşi Narin Sarıcaoğlu, Meclis Üyeleri ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Çelik eşlik etti. 350'si bayan 50 si erkek olmak üzere toplamda 400 kişinin çalıştığı tekstil fabrikası ziyaretinde Başkan Sarıcaoğlu tüm personele karanfil hediye etti. Personelle sohbet ettikten sonra tekstil fabrikası yönetim kurulu ile fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi alan Sarıcaoğlu, "İlçemizde hizmet veren tekstil fabrikamıza Kavak Belediyesi olarak desteğimiz tam" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana işsizlikle mücadele eden Sarıcaoğlu, "Organize sanayi bölgemizde toplamda 22 fabrika aktif olarak hizmet vermektedir. Bu fabrikalarla sürekli bir uyum içerisindeyiz. Belediyemizde bu konuda görevlendirdiğimiz personelimiz fabrikaları her gün düzenli olarak tek tek ziyaret edip istek, şikayet ve sorunlarıyla ilgilenmektedir. İlçemizin kalkınması için sanayiye ağırlık verilmemiz gerekiyor. Bu konuda da gerekli desteği Belediye olarak vermeye devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Kavak'ta en fazla personel çalıştıran fabrikanın novak tekstil olduğunu vurgulayan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Novak tekstil fabrikasının yönetim kurulu üyeleri ile görüşmelerimiz sonucunda fabrikada 350 bayan ve 50 erkek personel olmak üzere toplamda 400 personel çalıştığını öğrendim. Tekstil fabrikamız ile sürekli görüşmelerimiz oluyor personel ihtiyacı olduklarında Belediyemize müracaat eden cv lerden buraya eleman gönderiyoruz. Kavak'ta bulunan fabrikalar ile vatandaş arasında bir köprü görevi görüyoruz. Bu sayede fabrika sahiplerininde iş arayan hemşehrilerimizin de işini görmüş oluyoruz" dedi.

Tekstil fabrikasında çalışan personeli tek tek ziyaret edip karanfil hediye eden Sarıcaoğlu personel ile sohbet etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.