Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: Kavak sizin eserinizdir

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Şubat 2024 11:00
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: Kavak sizin eserinizdir

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıacoğlu: Siz benim yanımda olduğunuz sürece hep daha ileriye gideceğiz

 

 

 

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Göçebe Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle istişare edip çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, Belediye Meclis Üye ve Üye adayları ile birlikte Göçebe Mahallesini ziyaret etti.

 

Ziyarette Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça, Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven Yönetim Kurulu ve Üyeleri hazır bulundu. 

 

Ziyarette Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça, Dernek Başkanı Ahmet Seven birer konuşma yaptılar.

 

 

Sarıcaoğlu: Kavak bize olan güveninizle yükselip ileri gitti. Kavak sizin eserinizdir. Eserinize sahip çıkmaya devam edin

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı konuşmada Kavak İlçesinin bölgenin en önemli Organize Sanayi Bölgesine sahip olduğunu ve ilçenin kısa bir süre sonra Samsunun merkez ilçesi olmaya hazır hale geleceğini ifade etti.

 

Sarıcaoğlu: " Kavak bölgemizin parlayan yıldızıdır. Bugüne kadar hız kesip ara vermeden devam ettiğimiz hizmetlerimize önümüzdeki dönem de aynı hızla devam etmek istiyoruz. Bugüne kadar bizi hiç mahçup etmediniz. Sizden aldığım güç ve güvenle hep emin adımlarla ileriye doğru yürüdüm. Sizlerle yine aynı güç ve güvenle yürüyüşümüze devam edeceğimize inanıyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz daima sürecektir. Göçebe Mahallesi benim için özeldir. Çok önemli bir değere sahiptir. Gösterdiğiniz misafirperverlik ve ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.