Katliam gibi kazanın sürücüsü alkollüymüş

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Temmuz 2012 20:55
Katliam gibi kazanın sürücüsü alkollüymüş
6 Kişinin Öldüğü Kazanın Sürücüsünün Ehliyetine 5 Yıl El KonulmuşSamsun'da 6 kişinin öldüğü, 13 kişinin yaralandığı trafik kazasına karışan otomobil sürücüsünün alkollü olarak araç kullandığı için ehliyetine 2017 yılına kadar el konulduğu ortaya çıktı
 6 Kişinin Öldüğü Kazanın Sürücüsünün Ehliyetine 5 Yıl El KonulmuşSamsun'da 6 kişinin öldüğü, 13 kişinin yaralandığı trafik kazasına karışan otomobil sürücüsünün alkollü olarak araç kullandığı için ehliyetine 2017 yılına kadar el konulduğu ortaya çıktı.

Samsun'da 6 kişinin öldüğü, 13 kişinin yaralandığı trafik kazasına karışan otomobil sürücüsünün alkollü olarak araç kullandığı için ehliyetine 2017 yılına kadar el konulduğu ortaya çıktı.

Kaza, Samsun-Ankara Karayolu 16. kilometresi Güngendağı mevkiinde önceki gün minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi ölmüş, 13 kişi de yaralanmıştı.Polis yaptığı araştırma sonucu kazada kendisi de ölen otomobil sürücüsü K.Ü.'nün, alkollü araç kullandığı için ehliyetine 2017 yılına kadar el konulduğunu tespit etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.