• İHSANBAŞKAN

KARAT İLK KEZ SAMSUN’DA TOPLANACAK!

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Ekim 2022 14:25
KARAT İLK KEZ SAMSUN’DA TOPLANACAK!
Karadeniz Romatoloji ve Ağrı Topluluğu Derneği (KARAT) ilk büyük bilimsel toplantısını 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında Başkan Prof. Dr. Ayhan Bilgici başkanlığında Samsun’da Anemon Otelde gerçekleştirecek.
KARAT İLK KEZ SAMSUN’DA TOPLANACAK!

KARAT İLK KEZ SAMSUN’DA TOPLANACAK!

 

Karadeniz Romatoloji ve Ağrı Topluluğu Derneği (KARAT) ilk büyük bilimsel toplantısını 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında Başkan Prof. Dr. Ayhan Bilgici başkanlığında Samsun’da  Anemon Otelde gerçekleştirecek.

 

 

TEMEL ULTRASON KURSU

Camianın değerli ve deneyimli hocaları tarafından ele alınacak başlıca konular; sık görülen romatizmal hastalıkların tanı, takip ve tedavilerine vakalar eşliğinde güncel bakış, osteoporoz ve osteoartritte tedavi yaklaşımları, akut ve kronik ağrıda medikal ve girişimsel yaklaşımlar olacaktır. Ayrıca, yoğun talep üzerine, tam gün sürecek olan ‘Temel Ultrason Kursu’ Türkiye’de bu alanda en yetkin eğitimcilerince uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir.

 

‘İLK ADIM 2022 SEMPOZYUMU’

 

Bilimsel programın yanı sıra zengin sosyal programlar, sürpriz konuklar ve yarışmaların sempozyuma renk katması bekleniyor. Karadeniz Romatoloji ve Ağrı Topluluğu Derneği (KARAT) Başkanı Prof. Dr. Ayhan Bilgici; yaptığı açıklamada ‘Millî mücadelenin ilk adımının atıldığı Samsun’da gerçekleştireceğimiz ’İlk Adım 2022 Sempozyumu’ na katılımlarınız bizlere büyük güç ve mutluluk verecektir’ dedi.

 

BİLGİCİ: GÜCÜMÜZ CAMİANIN BÜYÜKLÜĞÜ

 

Ayrıca, KARAT Başkanı Prof. Dr. Bilgici, ‘Bu yola çıkarken en büyük gücü camiamızın büyüklüğü, birlik, beraberlik ve dayanışma gücünden almaktayız’ diye konuştu. 27-30 Ekim 2022 tarihleri arasında Prof. Dr. Ayhan Bilgici Başkanlığında ilk büyük bilimsel sempozyumunu yapacak. (KARAT) ‘İlk Adım 2022 Sempozyumu’ 27 Ekim Perşembe günü saat 17:00’daki 1.Oturumunda yapılacak, Romatolojide Algolojik Yaklaşımlar çalışmalarıyla başlayacak.   

 

TUFAN İPEK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.