KA-DEF Yönetim Kurulu İftar Sofrasında Buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Nisan 2022 13:24
KA-DEF Yönetim Kurulu İftar Sofrasında Buluştu
Kavak Dernekler Federasyonu 5. Olağan Genel kurulun ardından yaptıkları ilk toplantı sonrası Genel Başkan Bayram Erişgin’in de katılımıyla iftar yemeğinde buluştular.
KA-DEF Yönetim Kurulu İftar Sofrasında Buluştu

KA-DEF Yeni Yönetim Kurulu iftar yemeğinde bir araya geldi

 

Kavak Dernekler Federasyonu 5. Olağan Genel kurulun ardından yaptıkları ilk toplantı sonrası Genel Başkan Bayram Erişgin’in de katılımıyla  iftar yemeğinde buluştular.

Ka-def Yönetim Kurulu 15.04.2022 tarihli Yönetim Kurulu toplantısından sonra Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Başkan Bayram Erişgin başkanlığında, Şakir Öksüzoğlu, Sami Kılıçoğlu, Bilal Şahin, Enver Demiroğlu, Sezahattin Temurkıran, Fikret Akyüz, Sebahattin Ayaz, Ali Demir, Fethi Kaya, Celal Kesenci, Durmuş Akyün, Cezmi Genez, Muammer Demircan, Hasan Özdemir, Aydın Özdemir, Ümmet Öngör, Adem Sekmenoğlu, Nuri Us, Avni Sekmenoğlu, Arif Su, Selamet Kayaoğlu, Danışma Kurulu Başkanı Ersin Erge, Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Taş, Gençlik Kolları Başkanı Ersin Karatay, Disiplin ve Denetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla Dö-la-pi Restoranda bir araya gelerek İftar yemeği yediler.

 

Bayram Erişgin: "Birlikte Geldik Birlikte Yürüyeceğiz"

 

Genel Başkan Bayram Erişgin yaptığı konuşmada: " Biz büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizle örnek oluyoruz. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Hep birlikte çok güzel işlere imza atmayı hedefliyoruz. Bundan sonra daha verimli çalışmalar gerçekleştireceğiz. Yaşadığımız şehre borcumuz var. Gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur. Buralara hep birlikte geldik birlikte yürüyeceğiz" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.