• İHSANBAŞKAN
SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Mayıs 2022 13:36

KA-DEF'te Milli Mücadelenin Kadın Kahramanları konuşulacak

KA-DEF'te Milli Mücadelenin Kadın Kahramanları konuşulacak
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arş. yazar Ahmet Seven'in konuşmacı olarak katılacağı ve Milli Mücadelenin Kadın Kahramanları konulu konferans 23 Mayıs Pazartesi günü saat: 14.00'te KA-DEF toplantı salonunda gerçekleşecek.

Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Kadın Kolları Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle " Milli Mücadelenin Kadın Kahramanları" konulu konferans düzenledi. 

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Arş. yazar Ahmet Seven'in konuşmacı olarak katılacağı ve Milli Mücadelenin Kadın Kahramanları konulu  konferans 23 Mayıs Pazartesi günü saat: 14.00'te KA-DEF toplantı salonunda gerçekleşecek. 

 

Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Taş: " Konferansta Milli Mücadelede önemli rol oynayan kahraman kadınlarımızın yanısıra Samsunun Milli Mücadele Kahramanı Dağköylü Fatma Çavuş hakkındada bilgi verilecek. Konferanstan sonra Fatma Çavuşun 19 Mayıs İlçesine bağlı Dağköyde bulunan kabri ziyaret edilecek. Kadın Kollarımızın çok önemsediği bu anlamlı Konferansımıza üyelerimizi davet ediyoruz" dedi. 

 

Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Genel Başkanı Bayram Erişgin Kadefin kültürel anlamda önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek: " Bizi biz eden değerlerimize sahip çıkmak başlıca görevlerimiz arasındadır. KA-DEF çatısı altında uzun süre belleklerde kalacek faaliyetler gerçekleşiyor. Milli Mücadelenin Kahraman Kadınları ve Samsunlu Kadın Kahramanımız Fatma Çavuşun KA-DEF'imizde bir konferansla konuşuluyor olması bizim için büyük gururdur. Bu anlamda programı hazırlayan Kadın Koları Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Konferansı büyük heyecanla gerçekleşmesini arzu ediyorum"  diyerek konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.