KA-DEF'te 'Kadın Hakları ve Güncel Sorunlar' konulu konferans verildi

KA-DEF'te "Kadın Hakları ve Güncel Sorunlar" konulu konferans verildi

 

Samsun Kavak Kadınlar Derneği tarafından KA-DEF Toplantı salonunda "Kadın Hakları ve Güncel Sorunlar" konulu konferans verildi.

 

Aynı zamanda Samsun Kavak Kadınlar Derneği üyesi de olan Av.Betül Topal tarafından verilen konferans ilgi ile izlendi.

 

14 Ekim Cumartesi günü saat 16.00 da KA-DEF Sami Kılıçoğlu Toplantı Salonunda gerçekleşen Konferansa Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya, KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, Genel Sekreter Sezahattin Temürkıran, Genel Başkan Yardımcısı Bilal Şahin'in yanısıra dernek yönetim kurulu ve üyeleri yer aldı.

 

Konferansa Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Başkan Yardımcısı Doğan Kan'da katıldı.

 

Av.Betül Topal yaptığı konuşmada kadınların kendi haklarını bilmeleri ve bunlardan mahrum kalmamaları gerektiğini ifade ederek: Eğer kadınlarımız haklarını bilirlerse toplumumuzda günlük olarak karşılaştığımız sorunlar daha da azalır dedi. Konferansın sonunda sorulan sorulara cevap veren Av. Betül Topal'a konferanstan sonra Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya çiçek takdim etti.

 

Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya bilgilendirme amaçlı konferansların devam edeceğini söyleyerek dernek olarak önümüzdeki günlerde birbirinden güzel projelerle halkımızın karşısına çıkacağız dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.