KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin Tüyap Kitap Fuarını ziyaret etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Ekim 2023 23:21
KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin Tüyap Kitap Fuarını ziyaret etti
Kavak Dernekleri Federasyonu KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin Başkan Yardımcıları Bahri Çakır ve Bilal Şahin ile birlikte bu yıl 8.si düzenlenen Tüyap Karadeniz Kitap Fuarını ziyaret etti.

KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin Tüyap Kitap Fuarını ziyaret etti

 

Kavak Dernekleri Federasyonu KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin  Başkan Yardımcıları Bahri Çakır ve Bilal Şahin ile birlikte bu yıl 8.si düzenlenen Tüyap Karadeniz Kitap Fuarını ziyaret etti.

 

Kavak Dernekleri Federasyonu KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin  Başkan Yardımcıları Bahri Çakır ve Bilal Şahin  fuara katılan yayıncıları ziyaret etti. 

 

Fuarda yer alan Samsun Yazarlar Derneği standını da ziyaret eden Bayram Erişgin Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'den fuar hakkında bilgi aldı. 

 

Ayrıca Yazarlar Derneği standında imza günü düzenleyen şair ve yazarlarla bir süre sohbet ederek imzalı kitaplarını aldı. 

 

Bayram Erişgin Fuarın Samsun için önemli bir etkinlik olduğunu ifade ederek: Bir ülkenin gerçek değeri sahip olduğu kitaplarıyla ölçülür. Ancak Kitaplara değer veren toplumlar millet olma kimliğine kavuşur dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.