İSTANBUL VALİSİ MUTLU, İLKADIM BELEDİYESİNE HAYRAN KALDI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 15 Mart 2014 12:37
İSTANBUL VALİSİ MUTLU, İLKADIM BELEDİYESİNE HAYRAN KALDI
Samsun Tanıtım Günleri'nde İlkadım Belediyesi standını gezen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İlkadım'ın so yıllardaki gelişimi tarihi ve kültürel yapısı itibariyle ilçeye olan hayranlığını dile getirdi.

İSTANBUL VALİSİ MUTLU, İLKADIM'A HAYRAN KALDI

ÖLMEZ İLKADIM BELEDİYESİ'Nİ KUTLADI

Samsun Tanıtım Günleri'nde İlkadım Belediyesi standını gezen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İlkadım'ın so yıllardaki gelişimi tarihi ve kültürel yapısı itibariyle ilçeye olan hayranlığını dile getirdi.

İstanbul Eyüp Feshane'de 13-16 Mart tarihleri arasında düzenlenen Samsun Tanıtım Günlerine katılan İlkadım Belediyesi standına ziyaretçi akınına uğradı.

VALİ MUTLU İLKADIM'I BEĞENDİ

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu,  ziyaret ettiği İlkadım Belediyesi standında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır İlkadım İlçesi hakkında bilgiler aldı.

İlkadım İlçesi'nin adını nereden aldığını soran İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Samsun'un Cumhuriyet tarihindeki önemine dikkat çekti. Mutlu, Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak bastığı yerden ismini alan İlkadım İlçesi'nin tarihi bakımından önemli bir yer tutmasının hem İlkadım hem de Samsun için önemli olduğuna vurgu yaptı.

"KÖKLÜ BİR MAZİMİZ  VAR."

Samsun ve İlkadım İlçesi hakkında Vali Mutlu'ya ilçenin tarihi ve kültürel yapısı hakkında bilgi veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır, Samsun içinde metropol bir kent hüviyetine sahip İlkadım ilçesi tarihi ve kültürel yapılarının en güzel örneklerini bünyesinde barındırmaktadır. Eski Samsun evleri, müzeler, tarihi çarşılar, oteller ve camilerin bulunduğu tarihi ve kültürel yapılar İlkadım ilçemizdedir. Samsun denilince akla İlkadım akla gelmektedir." dedi.    

"İLKADIM KÜLTÜR VE SANAT'IN MERKEZİ"

Samsun'un kültürel ve sanatsal manada Ülke genelinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden İlkadım Belediyesi Kültür ve Oktay Çakır, Mazisi büyük Samsun'un tanınmış bir çok sanatçıyı Türkiye'ye kazandırdığını ifade etti.  

FESHANEDE NECATTİN DEMİRTAŞ KONUŞULDU

ÖLMEZ, İLKADIM STANDINA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Borsan Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Samsun Tanıtım Günlerine katılan İlkadım Belediyesi standına övgü yağdırdı.

Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen SAMKON(Samsun Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri) Samsun Tanıtım Günleri'ne katılan   İlkadım Belediyesi fuarın gözdesi haline geldi.

İSTANBULLU SAMSUNLULARIN BULUŞMA ADRESİ

Haber Medya Gurup olarak Samsun Tanıtım Günlerine katıldıklarını ifade eden Borsan Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Her yıl düzenli olarak yapılan Samsun Tanıtım Günleri'nin İstanbullu Samsunluların buluşma mekanı olduğunu söyledi.

SAMKON tarafından organize edilen Samsun Tanıtım Günleri'nin şehrin tarihi ve kültürel bağlarının güçlendirilmesi, örf, adet ve geleneklerin yaşatılarak geleceğe taşınmasında önemli bir vazifeyi üstlendiğini kaydeden   Borsan Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, İlkadım Belediyesi'nin tanıtım günlerine oldukça iyi hazırlandığını ifade etti.

ÖLMEZ İLKADIM BELEDİYESİ'Nİ KUTLADI

Tanıtım günlerine görselliği ile iyi bir hazırlık yapmasından dolayı İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır'ı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın nezdinde kutladı.  

Her yıl düzenli olarak Samsun Tanıtım Günlerine katıldıklarını kaydeden İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır ise, Samsun'un geçmiş ve gelecek arasında bağ kuran 7'den 70'e herkesi buluşturan bu organizasyonun çok önemli olduğunu belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.