• İHSANBAŞKAN

Işıl Kol 'Batık Hikayeler' Platformuna konuşmacı olarak katıldı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Ocak 2023 22:52
Işıl Kol 'Batık Hikayeler' Platformuna konuşmacı olarak katıldı
Motivasyon Konuşmacısı Yazar Işıl Kol 'Batık Hikayeler' Platformuna konuşmacı olarak katıldı
Işıl Kol 'Batık Hikayeler' Platformuna konuşmacı olarak katıldı Işıl Kol 'Batık Hikayeler' Platformuna konuşmacı olarak katıldı

Motivasyon Konuşmacısı Yazar Işıl Kol 'Batık Hikayeler' Platformuna konuşmacı olarak katıldı

 

İstanbul’da gerçekleşen ve kendi alanlarında başarılı olan ünlü kişilerin karşılaştıkları zorluklar karşısında edindiği tecrübelerini anlattığı geceye Samsun’dan da Motivasyon Konuşmacısı Yazar Işıl Kol konuşmacı olarak katıldı.

 

Motivasyon konuşmacısı Işıl Kol’a program sonunda katılım plaketi verildi.

 

 

BATIK HİKÂYELER 23 ARALIK’TA KOLEKTİF HOUSE’DA GERÇEKLEŞTİ!

“Belki de başarısızlığın, başarı yolunda attığın ilk adımındır.”

ACUN ILICALI, SEVİNÇ ATABAY, PROF. DR. MUHAMMED ŞAHİN, ZÜMRA ATALAY, ERDOĞAN BOZDEMİR GİBİ ÖNEMLİ İSİMLERİN BAŞARISIZLIKLARINDAN DOĞAN BAŞARILARINI PAYLAŞTIĞI ETKİNLİK KATILIMCILAR TARAFINDAN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI... HEM İLHAM VEREN HEM EĞLENCELİ BİR ATMOSFERDE GEÇEN “BATIK HİKAYELER”E KATILIMIN YÜKSEK OLMASI DİKKAT ÇEKTİ.

 

 

Batık Hikayeler, hayatlarında başarısızlıklar yaşamış, hatalar yapmış en çok da bu hatalarından yeni şeyler öğrenmiş kişilerin bu hikayelerini katılımcılarla paylaştığı sosyal bir platform. Batık Hikayeler Platformunun hedefi, insanlara “Korkma! Yalnız değilsin her zorluk azim ve umutla aydınlığa kavuşur. O nedenle hedeflediğin yolda cesur ol! Azimle yürü… Çünkü her başarısızlık, başarı yolunda atılmış bir adımdır.” demek ve onları hayat karşısında yüreklendirmek...

 

 

BATIK HİKAYELER Platformu kar amacı gütmeyen sosyal bir girişimdir. Bu girişimde bilet satışlarından elde edilen gelir, bu platformun “Düş Birlikleri” adlı sosyal sorumluluk projesinde kullanılıyor. “Düş Birlikleri”nin misyonu, “başkalarının düşüne kavuşmasını kendi düşüne ulaşmak sayan insanları, bu düşlerden haberdar etmek ve onlarla düşüncelerini,  olanaklarını, yüreklerini, emeklerini birleştirerek bu düşleri gerçekleştirmek ve her gerçekleştirdikleri düşle kendi düşlerine ulaşmaktır.”

 

 

23 Aralık 2022’de Kolektif House’da Das Akademie, Oreta Turizm, UbD Okulu, Bilişim Garajı, Kolektif House, Yurtiçi Kargo, TAB Gıda, Milgo Süt, Lillo Gelato, Kern Coffee, Art Teknoloji Eğitim Danışmanlık, Gölge Dijital sponsorlukları ile gerçekleşen Batık Hikayeler etkinliğinde, şimdiye kadarki hayat yolculuklarında karşılarına çıkan kritik dönemeçlere rağmen, hayal ettikleri yolda durmadan azim ve umutla yürüyüp, hedeflerine ulaşan şu isimler yer aldı:

 

  1. PROF. DR. MUHAMMED ŞAHİN - MEF ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ
  2. ERDOĞAN BOZDEMİR - MEF OKULLARI GENEL MÜDÜRÜ
  3. SEVİNÇ ATABAY - EĞİTİMCİ
  4. ACUN ILICALI - GİRİŞİMCİ, İŞ İNSANI
  5. IŞIL KOL - YAZAR, MOTİVASYON KONUŞMACISI
  6. CEYLAN ADANALI KABADAYIOĞLU - ARAŞTIRMACI YAZAR, DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ YK ÜYESİ
  7. NAZAN FETTAHOĞLU - ACC, EĞİTİMCİ, KARİYER VE YAŞAM KOÇU, NLP UZMANI
  8. PROF. DR. ZÜMRA ATALAY - PSİKOLOJİK DANIŞMAN, MİNDFULNESS EĞİTMENİ, YAZAR
  9. DR. IŞIL BOY ERGÜL - EĞİTİMCİ, GİRİŞİMCİ
  10. DOĞANCAN ÖZADLI - RADYO PROGRAMCISI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.