İshak Taşçı KA-DEF'te moral depoladı

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 08 Aralık 2023 19:52
İshak Taşçı KA-DEF'te moral depoladı
AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşçı, Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından KA-DEF binasında çoşku heyecan ve sevinçle karşılandı.

Kavak Dernekler Federasyonundan AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşcı'ya: "Seni yalnız bırakmayacağız" 

 

65 Derneğin üye olduğu Karadeniz Bölgesinin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF'i ziyaret eden AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşçı KA-DEF-te moral depoladı.

 

 

AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşcı, Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından KA-DEF binasında çoşku heyecan ve sevinçle karşılandı.  

 

İshak Taşcı  Başkanlık yaptığı dönemde büyük projelere imza attığını, görev verildiği takdirde  Yeni Türkiye Yüzyılı'na uygun daha kapsamlı projelere imza atacağını ifade etti.

 

 

Taşçı'dan KA-DEF'e Teşekkür

 

Taşcı: "Kavaklı Hemşehrilerimin dün olduğu gibi bugün de yanımda olduklarını görmenin sevincini yaşıyorum. Bu şehrin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olarak çalışmalarınızı takdirle izliyorum. Her biriniz benim için çok değerlisiniz. Bugün burada şahsıma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı  başta Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanımız Bayram Erişgin olmak üzere hepinize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sevgi ve ilginize layık olmaya çalışacağım" diyerek konuştu. 

 

 

Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişgin'de: " Sn. Başkanımız başkanlık döneminde bize her konuda sahip çıkmıştır. Kendisiyle daima istişare halinde olduk. Bizi hiçbir zaman mahcup etmemiştir. Federasyonumuz için yer gösterecek kadar centilmenlikte bulunmuştur. Bunları unutmak mümkün değildir" dedi. 

 

Ziyarette söz alanların Taşcı'ya şimdiden başkanlığınız hayırlı olsun temennilerinde bulundukları görüldü. 

 

Taşçı: Kavaklı Hemşehrilerimin verdiği destekten son derece mutlu oldum 

 

Kendisine gösterilen sevgi ve destekten dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen İshak Taşcı: "Kavak Dernekler Federasyonu’nu (KADEF) ziyaret ederek Başkan Bayram Erişgin ve yönetimiyle bir araya geldik. Kavaklı hemşehrilerim bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını bir kere daha ikrar etti. Kendilerine bu sıcak karşılamaları ve samimi destekleri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

Ziyarette Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de hazır bulundu.

 

Ziyaretin sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çekerek ayrıldılar. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.