ISAF VE IMEX BU HAFTA KAPILARINI AÇIYOR

ISAF VE IMEX BU HAFTA KAPILARINI AÇIYOR

 

 

26. ISAF Uluslararası Güvenlik, Ülke Güvenliği, Siber Güvenlik, Akıllı Yaşam, Yangın ve İSG Fuarları ile 2. IMEX Teknoloji ve Bilişim Fuarı, 13-16 Ekim tarihleri arasında sektör profesyonellerini İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya getirecek. Fuar; güvenlik, teknoloji ve bilişim alanlarında faaliyet gösteren ana sanayi ve KOBİ firmalarına yeni pazarlar bulmak, iş fırsatları yakalamak ve iş ortaklıkları kurmak için önemli bir köprü olacak. 

 

Marmara Tanıtım Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar, yurt içi ve yurt dışından 30 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayacak. Fuarda, 300'ün üzerinde stant, yurt içi ve yurt dışından 600'ün üzerinde firmanın ürünleri sergilenecek. Ayrıca; Güvenlik, Bilgi Güvenliği, Akıllı Binalar, Yangın ve İş Sağlığı Güvenliği sektörlerini tek çatı altında toplayarak sektörün önemli temsilcilerini bir araya getirecek. 

 

YENİ PAZAR FIRSATI OLUŞTURACAK 

 

45 ülkeden birçok firmanın satın alma heyetleri, tedarik zinciri ve iş geliştirme yetkililerini ağırlayacak etkinlikte, Türk firmaları üretim kabiliyetleri ve potansiyellerini yatırımcılara anlatma fırsatı yakalayacak.

Marmara Tanıtım Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Bayram, "Fuarda, yurt dışından katılım sağlayacak global ölçekli firmalar, kurum ve kuruluşlar, Teknoloji ve Bilişimin önde gelen markaları, güvenlik sektörünün dev isimleri potansiyel ziyaretçilerle bir araya gelecek. Fuarımız; Güvenlik ve Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmalara yeni pazarlar, yeni iş ve ortaklık fırsatları bulma imkanı sağlayacak. Profesyonel bir koordinasyonla yerel ve uluslararası tedarikçi ve üreticiler için iş odaklı bir platform oluşturacak buluşma, yeni iş birlikleri için katılımcılara önemli fırsatlar sunacak" dedi.

 

 

IMEX BİLİŞİM, TEKNOLOJİ VE ICT ZİRVESİ GERÇEKLEŞECEK

 

Ziyaretçiler, 2022'in en yeni ürünlerinin yanı sıra, 2023 yılının yeni modelleri ve teknolojileri ile de tanışma imkanı bulacak. Etkinlik kapsamında yapılacak konferans, seminer ve panellerde, bilişim ve teknolojinin dünü, bugünü ve yarını konuları derinlemesine konuşulacak. IMEX 2022 ile eşzamanlı düzenlenecek zirve kapsamında, alanında uzman konuşmacıların olacağı sunumlar, oturumlar, paneller düzenlenecek. Metaverse, Siber Güvenlik, Sürdürülebilir Enerji, İnovasyon, Yapay Zeka gibi başlıklar ele alınacak.

 

  • 2 / 1 ISAF VE IMEX BU HAFTA KAPILARINI AÇIYOR 0

  • 2 / 2 ISAF VE IMEX BU HAFTA KAPILARINI AÇIYOR 1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
ikk