Samsun Haber Haber Girişi : 23 Mayıs 2025 09:55

İpini kıran gelip polise çatmaya kalkışıyor

İpini kıran gelip polise çatmaya kalkışıyor

SAMSUN BÜLTEN

Son yıllarda görevi başındaki Polisimize ve bekçimize karşı gelmek moda oldu.

İpini koparan, kafayı yapan gelip polise çatmaya, atar-gider yapmaya kalkışıyor.

Ayyaşı berduşu... Nedir polisimizin bunlardan çektiği?

Haddini bilmez kimseler polisimizin sabrını test etmeye çalışıyor.

Sanki rüştünü ispat etmek isteyen polisimize kafa tutmaya çalışıyor.

Beyler Polis demek devlet demektir.

Polise kafa tutmaya çalışmak doğrudan devlete kafa tutmaya çalışmaktır.

Bunun lamı cimi yoktur. 

Özellikle toplumda söz sahibi olanlar bu hususlarda daha hassas olmalıdır.

Hele siyasilerin dokunulmazlık zırhı altında polisimize yaptığı saygısızlık ve seviyesizlik  affedilecek cinsten değildir.

Polisimizin üzerine direksiyon kıracak kadar ileri gidenleri asla unutmayacak ve afetmeyeceğiz.

............

Bugünlerde Vezirköprü'de YRP İlçe Başkanına polis tarafından ters kelepçe vurulma iddiaları olayı konuşuluyor.

Öyle durduk yere kimseye ters kelepçe vurulması mümkün müdür?

Bu arkadaş ters konuşmamışsa, polise bekçiye dikleşmemişse, benim kim olduğumu biliyormusun  havasına girmemişse, Parti Temsilciliğine sığınmamışsa...kısacası polisi çileden çıkarmamışsa neden müdahale edilsin ki?

..........

Ey yetkililer kuralları çiğneyenlere daha fazla cesaret vermeyin. 

Polisimizin yıpranmasına müsaade etmeyin.

Ayakları yerden kesilenlere polisimizi ezdirmeyin.

Polisimizde bekçimizde görevini yapmaya çalışan Devletin memurlarıdır.

Polis görevini yapmayan asayişi bozan, hakarete varan cümleler kuran, hatta tehditler savuranlara karşı ters kelepçe değil de doğrudan gül mü verseydi?

...........

YRP Vezirköprü İlçe Başkanı olgun davranmalı hatta görevini yapan emniyet görevlilerine yardımcı olmalıydı. Vezirköprünün adını talihsiz bir olayla gündeme getirmemeliydi.

...........

Gün geçmiyor ki ekranlarda sarhoş  veya dengesiz şahısların görevini yapan polisimizin moral gücünü kırmaya çalışmaları kanımıza dokunmaktadır. 

Asayiş huzur ve güvenin teminatı olan emniyet güçlerini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor tebrik ediyorum.

Millet olarak canla başla görevini yapmaya çalışan polisimizin askerimizin ve bekçimizin yanında olduğumuzu cihana haykırıyoruz. 

NOKTA.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İsa özenoglu 28 Mayıs 2025 05:00

    Kutluyorum yazıyı Polisimizi yıpratmayalım sahip çıkalım yardımcı olalım polis candır gerisi teferruat

  • Fahri Yıldız 25 Mayıs 2025 23:42

    Polislerimiz zor şartlar altında Görev yapıyor Halk olarak daha anlayışlı olmalıyız. Polisimiz candır.. hepimizin kardeşi evladıdır. Asayiş diyoruz huzur diyoruz o vakit hepimizi emniyet güçlerine yardımcı olmalıyız.

  • Recep Ali Soysal pisil. 24 Mayıs 2025 19:22

    Ahmet SEVEN abim , malumunuzki sanat sadece sanat deyil ,yaraticiligi, tasarim, inovasyon,donusum vbg farkli bakis acisi noronlarini Canli tutarken, hayal edilip hayata gecirilmesinde de sanatci ruh ve fizyoloji sart.Hayal yararaticik inovasyonlar icat ve araclar ike de aya marsa gider.,Iki kisi uzaktan nasil konusuru hayal ile mektubu icat etti, telefona internete vbg donusumler ve dahala bilinenler,hayal edebilen sanat ve sanatci ruhu akliyla .keske giderken deyil gelirken haberimiz olsaydi yinede emwgi gecen herkese tesekkurler.