İlyas Sarıcaoğlu Samsun'dan AK Parti Milletvekili A. Adayı oluyor

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 16 Mart 2023 11:52
İlyas Sarıcaoğlu Samsun'dan AK Parti Milletvekili A. Adayı oluyor

İlyas Sarıcaoğlu Samsun'dan AK Parti Milletvekili A. Adayı oluyor

 

Samsun Milli Eğitim Camiasının başarılı eğitimci ve idarecilerinden İlyas Sarıcaoğlu 2023 Genel Seçimlerinde AK Parti'den Samsun Milletvekili A. Adayı olmak için görevinden istifa etti.

 

Samsun Onur Ateş Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı olarak görev yapan İlyas Sarıcaoğlu'nun görevinden ayrılmasının ardından milletvekili A. Adaylığı için müracaatını yapacağı öğrenildi.

 

Sarıcaoğlu: Yaşadığımız bu güzel şehrin insanını, beklentilerini, sorunlarını iyi bildiğime inanıyorum

 

İlyas Sarıcaoğlu: Cumhurbaşkanımız liderliğindeki AK Parti ailesi içerisinde inşallah Milletvekili sıfatıyla hizmet etme arzusu içerisindeyim. Yaşadığımız bu güzel şehrin insanını, beklentilerini, sorunlarını iyi bildiğime inanıyorum. Bu bilincin verdiği heyecan, azim ve kararlılıkla Samsun’a ve ülkeme hizmet edebilmek için bugün saat 16:00’ da AK Parti İl binamızda Milletvekili aday adaylığımı açıklayacağım. Rabbim bu kutlu yolda hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin" dedi

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun kardeşi de olan İlyas Sarıcaoğlu çalışma hayatında başarılı biri idareci ve çevresinde sevilen bir kişi olarak tanınıyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İhsan GÜREL 17 Mart 2023 22:00

    Rabbim çıkmış olduğun bu meşakkatli yolda yar ve yardımcın olsun İnşaAllah .Yolun açık olsun güzel insan. Sevgi ve saygılarımla…