İlkadım Kent Konseyinin projesi Türkiye'ye örnek oluyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Şubat 2017 21:02
İlkadım Kent Konseyinin projesi Türkiye'ye örnek oluyor
İlkadım Kent Konseyi Tarih Kültür Sanat Çalışma Grubunun hazırladığı 'Gençler Değerleriyle Buluşuyor' projesi başarıyla devam ediyor.

İlkadım Kent Konseyi Tarih Kültür Sanat Çalışma Grubunun hazırladığı 'Gençler Değerleriyle Buluşuyor' projesi başarıyla devam ediyor.

İlkadım Kent Konseyi Tarih Kültür Sanat Çalışma Grubunun hazırladığı 'Gençler Değerleriyle Buluşuyor' projesi başarılı bir şekilde devam ediyor. Proje kapsamında Samsunun yetiştirdiği değerler gençlerle buluşturuluyor. Bu değerlere ait mekanlar yerinde ziyaret edilerek sahasında uzman kişiler tarafından konferanslar veriliyor. 

Proje kapsamında Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu, Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil, Ses sanatçısı Yıldıray Çınar, Milli Mücadele Kahramanı Dağköylü Fatma Çavuş, Dünya ve Olimpiyat Güreş Şampiyonu Mustafa Dağıstanlı gibi önde gelen isimler gençlere tanıtılıyor.

Projeyi yürüten İlkadım Kent Konseyi Genel Sekreteri İbrahim Kurt ve  İlkadım Kent Konseyi Tarih Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Fatma Pak'ın özverili gayretleri projenin başarıya ulaşmasında önemli etken oluyor.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un destekleriyle devam eden proje İlkadımda başarılı bir şekilde devam ederken projenin Türkiye'ye örnek olacak bir çalışma olarak görüldüğü bildiriliyor.

İlkadım Kent Konseyi Tarih Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Fatma Pak yaptığı açıklamada; "Gençlerimiz Değerleriyle Buluşuyor" projemizden verim almaya başladık. Bu bizi oldukça mutlu ediyor. Çalışmalarımızda sonsuz desteğini gördüğümüz ve her zaman yanımızda olan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a teşekkür ediyoruz. Bu arada projemizin ülkemizde örnek görülmesi de bize ayrı bir gurur veriyor. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ekibimize çok teşekkür ediyorum" dedi. 



 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.