İlkadım'dan sel felaketinde zarar gören yollara yıldırım hizmet

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Eylül 2023 21:47
İlkadım'dan sel felaketinde zarar gören yollara yıldırım hizmet
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'tan Gönül Belediyeciliği örneği

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'tan Gönül Belediyeciliği örneği

 

Sel felaketinin yaralarını en kısa zamanda sarmaya çalışan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş vatandaşın gönlünü de fethetti. 

 

Samsun Merkez İlkadım İlçesinde selden zarar gören cadde ve sokaklarda yapım ve onarım ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Selden en büyük zarar gören Dr. Kamil Caddesi sel felaketinin üçüncü gününde İlkadım Belediyesi ekipleri tarafından tamamen onarılarak eski haline kavuştu.  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş çalışmaları bizzat yerinde takip etti.

 

Belediye ekiplerinin yoğun mesai harcadığı çalışmalara İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ta katılarak yerinde inceleme yapıp bilgi aldı.

 

Yolları yapılan vatandaşlar Başkan Necattin Demirtaş'a selin yaralarını en kısa sürede sararak bize acıları unutturmaya çalıştığınız için size şükran borçluyuz. Gönülden teşekkür ediyoruz. Sel felaketinin üçüncü gününde yollarımız yapıldı. Başkanım siz olmasaydınız biz dükkanlarımızı açamazdık. Size ne kadar teşekkür etsek azdır diyerek konuştular.  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.