• İHSANBAŞKAN

İlkadım Belediyesinde Şerif Mırık gerginliği

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Kasım 2022 19:05
İlkadım Belediyesinde Şerif Mırık gerginliği
Mırık'ın zaman zaman İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın talimatlarını yerine getirmediği halde görevinden alınmayışı merak konusu olmaya devam ediyor.

İlkadım Belediyesinde Şerif Mırık rahatsızlığı

 

 

Agresif ve fevri davranışlarıyla huzursuzluğa sebep olan  İlkadım Belediye Başkan yardımcısı Şerif Mırık çevresinde tepki toplamaya devam ediyor.

 

 

Mırık'ın Belediye içerisinde kadrolaşmaya gittiği bunun da Necattin Demirtaş'ı zora sokacağı söylentiler arasında yer alıyor. 

 

Mırık'ın  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın talimatlarını yerine getirmediği halde görevine devam etmesinin merak konusu olduğu iddia edilirken bu konuda Başkan Demirtaşın bir açıklama yapması bekleniyor.

 

İlkadım Belediyesinde Şerif Mırık gerginliği

 

Bardağı taşıran son damla...

 

Önceki gün bir parkta boyama ve restorasyon çalışmasıyla  ilgili olarak gelişen bir olayda Başkan Necattin Demirtaş'ın talimatına karşılık; O Necattin Demirtaşın kararıdır. Burada kararları ben veririm dediği iddia ediliyor. Olayın tekrar Necattin Demirtaşa intikal ettirilmesi karşısında Demirtaşın susarak: Demek öyle ha dediği iddia edildi.

 

Belediyede azarlanmıştı

 

Kendini sigaraya verdiği biliniyor

 

Haziran ayında düzenlenen İlkadım kitap fuarında  Başkan Necattin Demirtaş tarafından belediyede azarlanan Şerif Mırık'ın bunu hala unutamadığı ve kendini aşırı sigaraya verdiği biliniyor. 

 

 

Başkan Necattin Demirtaş bu adamı görevden alma zamanı gelmedi mi?

 

İlkadımlılar davranışlarıyla belediyeye ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a zarar verdiği iddia edilen Şerif Mırık'ın görevden alınması için kampanya mı düzenleyelim diyerek soruyorlar.

 

Şerif Mırık'a sorular?

-İlkadım Belediye Başkan adaylığı düşünüyor musun?

 

-Ben olmazsam İlkadım Belediyesi patlar mı diyorsun?

 

-İlkadım Belediyesinin kara kutusu olduğun iddiaları doğru mudur? 

 

-Başkan ile personel arasında ikili oynadığın doğru mudur?

 

-Necattin Demirtaş için o bu işlerden anlamaz dediğin doğru mudur?

 

-Başkan Necattin Demirtaş için eğer bugün bu koltukta oturuyorsa bunu bana borçludur dediğin doğru mudur?

...........................................

Ayrıntılar geliyor...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.