İlkadım Belediyesi Sel Felaketinde seferber oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Eylül 2023 21:37
İlkadım Belediyesi Sel Felaketinde seferber oldu
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Samsunda yaşanan sel felaketinde bir an bile vatandaşları yalnız bırakmadı.

İlkadım Belediyesi Sel Felaketinde seferber oldu

 

Yağmurun başladığı andan itibaren İlkadım Belediyesi personel ve araçları hep sahada oldu.

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Samsunda yaşanan sel felaketinde bir an bile vatandaşları yalnız bırakmadı. İlkadım İlçesinde selden zarar gören cadde ve sokaklarda inceleme yapan Başkan Necattin Demirtaş Birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiniz. Böyle bir günde yaramızı ancak omuz omuza vererek sarabiliriz. Vatandaşımızın yanındayız. Felaketin izleri silininceye kadar çalışmaları bizzat yerinde izlemek için sahadayım. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun Allah böyle felaketi bir daha yaşatmasın  diyerek konuştu. 

 

Samsunda yaşanan sel felaketinde İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş personel ve hizmet araçlarıyla daima sahada yer alarak çalışmalarına bir an bile ara vermediği görüldü. 

 

Sel Felaketine maruz kalan vatandaşlar: Eğer İlkadım personeli ve araçları olmasaydı zararımız daha çok olurdu. Hep yanımızda oldular. Başkanımız Necattin Demirtaş'a çok teşekkür ediyoruz diyerek konuştular.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.