İhsan Kurnaz'a pazar morali

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 18 Şubat 2024 21:59
İhsan Kurnaz'a pazar morali

İhsan Kurnaz'a pazarcı esnafından tam destek

 

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz İstasyon mahallesinde kurulan Pazar yerini ve esnafları ziyaret etti

 

 

İhsan Kurnaz: Gerçek belediyeciliğin en güzel örneğini birlikte sergileyeceğiz

 

Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla tek tek görüşerek sohbet eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz  kendisine gösterilen ilgi ve sevgi karşısında: 'Sizinle kurduğumuz gönül köprümüz daima devam edecek. Belediyeyi hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz. İlçemize sevgi ve kardeşlik hakim olacak. Birinizin derdi hepimizin derdi olacak. İmkanlarımızı sizin için seferber edeceğiz. Gerçek belediyeciliğin en güzel örneğini birlikte sergileyeceğiz' diyerek konuştu.

 

İhsan Kurnaz'a gönülden tam destek verdiklerini ifade eden vatandaşların: "Başkanım sizi seviyoruz. Dualarımız seninle. Sen bize emanetsin İlkadımın sana ihtiyacı var" Dedikleri görüldü.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İbrahim GÜLTEN 19 Şubat 2024 00:04

    Rabbim inşlh çıkmış olduğunuz bu kutlu yolda sizi ve ekibinizi muvaffak eylesin. Çünkü siz gerçekten özü sözü bir olan insanlara değer veren kıymet veren birisiniz. Slm ve DUA ile yolunuz açık olsun.