Hemşerilerinden Yaşar Doğu'ya vefa

SPOR Haber Girişi : 05 Nisan 2023 09:35
Hemşerilerinden Yaşar Doğu'ya vefa
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş: 'Hemşerisi olmakla gurur duyduğumuz Yaşar Doğu adına Türkiye Güreş Şampiyonasının Samsunda yapılıyor olmasından büyük gurur duydum'

Yaşar Doğu U17 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nın Açılış Töreni Yapıldı

 

Samsun’da Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu’nda gerçekleşen Yaşar Doğu U17 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nın resmi açılış töreni yapıldı.

 

 

Hemşerilerinden Yaşar Doğu'ya vefa

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sarıoğlu, Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram Erişgin, Yaşar Doğu kitabının yazar Ahmet Seven, Belediye Meclis Üyesi açılış törenine katılarak hemşerileri Yaşar Doğu'yu yalnız bırakmadılar.

 

Açılış töreninde konuşan Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Yusuf Gümüş, 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve Antalya’da yapılacak olan Zafer Turnuvası’nın temsilcilerini seçmek için Samsun’da bulunduklarını belirtip, U17 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nın, Zafer Kupası’nın ön ayağı olduğunu söyledi.

 

 

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'de konuşmasında  Yaşar Doğu’nun memleketi olan Samsun’da düzenlenen bu güzel organizasyon için teşekkür etti.

 

Törende İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş güreşe katkılarından dolayı plakete layık görüldü.  Törende İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu derece yapan sporculara madalyalarıyla birlikte  Yaşar Doğu kitabı hediye ettiler.

 

NECATTİN DEMİRTAŞ: YAŞAR DOĞU'NUN HEMŞERİ OLMAK BİZİM İÇİN BÜYÜK GURURDUR 

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş: " Hemşerisi olmakla gurur duyduğumuz, Türk gibi kuvvetli sözünün temsilcisi olarak dünya güreş tarihinde önemli bir yere sahip olan Yaşar Doğu Türkiye Güreş Şampiyonasının Samsunda yapılıyor olmasından heyecan ve  mutluluk duydum. Yaşar Doğu sporda ahlakın, güçte Türk Milletinin, getirdiği felsefede güreşimizin unutulmaz ismidir. Yeni Yaşar Doğuların yetişmesi dileğiyle şampiyon sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

 

İBRAHİM SARICAOĞLU:YAŞAR OLDUĞU HEPİMİZİN ORTAK GURUR

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu: " Bir kez daha Yaşar Doğu gibi bir efsane şampiyonun hemşerisi olmanın heyecanını yaşadım. Yaşar Doğu Türk Milletinin ortak gururudur. Memleketi Samsunda kendi adına bir şampiyonanın yapılmasından ben de son derece mutlu oldum. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.