Havzalı Şehit Yakup Kurt son yolculuğuna uğurlandı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 31 Mayıs 2016 14:19
Havzalı Şehit Yakup Kurt son yolculuğuna uğurlandı
Van'da PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit olan 2 polis memurundan biri olan Yakup Kurt'un cenazesi Samsun'un Havza ilçesi merkezinde bulunan Kevser Camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra tekbirle
Van'da PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit olan Yakup Kurt Samsun'un Havza ilçesi merkezinde bulunan Kevser Camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Binlerce vatandaşın katıldığı cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şehir ve Kültürden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, 
Samsun Valisi İbrahim Şahin, CHP Milletvekili Kemal Zeybek, MHP Milletvekili Erhan Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Y. Ziya Yılmaz, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katıldı. 


Vatandaşların gözyaşlarını tutamadığı ve sık sık tekbirler getirdiği cenaze merasiminde Havzanın her yanının Türk Bayraklarıyla  donatıldığı görüldü. 

Şehit polis Yakup Kurt, Demiryurt Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.