GENÇLER (A-B) HALTER İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ

SPOR Haber Girişi : 23 Kasım 2021 11:23
 GENÇLER (A-B) HALTER İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ
Bir süre önce MTAL Müdürü Ebru Ülkerin desteğiyle Halter sporuna başlayan Ayvacıklı öğrencilerden Sinem Keskin, Tuana Gün, Merve Kızılkan, Yiğit Yılmaz kendi kilolarında il 1.liğini aldılar. Ebru Ülker müsabakalarda da öğrencilerini yalnız bırakmadığı gör

 GENÇLER (A-B) HALTER İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ


Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen gençler A-B halter il birinciliği müsabakaları sona erdi.


Atakum Sporcu Fabrikasında düzenlenen müsabakada, 12 okuldan 38 öğrenci madalya mücadelesi verdi.


Ayvacıklı öğrenciler başarıya daha imza attılar


Bir süre önce MTAL Müdürü Ebru Ülkerin desteğiyle Halter sporuna başlayan Ayvacıklı öğrencilerden Sinem Keskin, Tuana Gün, Merve Kızılkan, Yiğit Yılmaz kendi kilolarında il 1.liğini aldılar. Ayvacık MTAL Müdürü Ebru Ülker'in müsabakalarda da öğrencilerini yalnız bırakmadığı görüldü.


Pandemi dönemi sonrası ilk faaliyet olma özelliğini gösteren yarışmada dereceye giren sporculara madalyalarını; Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı KASAPOĞLU, Okul Spor Şube Müdürü İbrahim IRMAK ve Atakum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan PERÇİN takdim etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.