Fatih Mahallesi Muhtarlığına Sedanur Keklik seçildi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Haziran 2021 22:15
Fatih Mahallesi Muhtarlığına Sedanur Keklik seçildi
İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi'nde muhtarlık görevini yapmakta iken kalp krizi geçirerek vefat eden Yaşar Keklik’in kızı Seda Keklik (26) bugün yapılan ara seçimlerde büyük oy oranı ile muhtar seçildi.

Fatih Mahallesi Muhtarlığına Sedanur Keklik seçildi


İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi'nde muhtarlık görevini yapmakta iken kalp krizi geçirerek vefat eden Yaşar Keklik’in kızı Sedanur Keklik (26) bugün yapılan ara seçimlerde büyük oy oranı ile muhtar seçildi.


Fatih Mahallesi'nden Aydın Bolat ile Sedanur Keklik’in aday olduğu seçimde Sedanur Keklik, 1151, Aydın Bolat ise 196 oy aldı. 25 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Seda Nur rakibine büyük fark attığı görüldü.


BABASININ MUHTARLIK YAPTIĞI MAHALLEYE MUHTAR SEÇİLDİ


Sedanur Keklik: Verdiğiniz göreve layık olmaya çalışacağım


Sedanur Keklik, "Babam 2009 yılında muhtar seçilip vefat ettiği 2016 tarihine kadar muhtarlık işleri içerisinde büyüdüm. İlk seçimde yaşım tutmadığı için Tonguç Ali Anıl amcam muhtar olmuştu. Onunla birlikte muhtarlık hizmeti içerisinde çırak gibi çalışarak yetişmiş oldum. Azalık yaptım. Tonguç Ali amcam iş yoğunluğu sebebiyle istifa ettiği günden bu yana muhtarlık görevini yürüttüm. Bugün yapılan seçimlerde de alnımın akıyla resmen muhtar seçildim. Beni bu göreve layık görevi Fatih Mahallesi sakinlerine çok teşekkür ediyorum.  Allah razı olsun. Babam yaptığı görevi çok severdi. Ben de aynısını yapacağım. Vatandaşlarıma layık olmaya çalışacağım. Hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.