Fatih Mahallesi İhsan Kurnaz'a 'seninleyiz' dedi

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 18 Mart 2024 23:37
Fatih Mahallesi İhsan Kurnaz'a 'seninleyiz' dedi

Fatih Mahallesinden İhsan Kurnaz'a tam destek 

 

İlkadım Belediye Başkan İhsan Kurnaz'ın Gönül gönüle, sokak sokak, mahalle mahalle hemşehri buluşmaları Fatih Mahallesinde devam etti.

 

 

Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, İlçe Başkanı Ersin Kasap, İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Bayraktar Keskin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu ve Cumhur İttifakı teşkilat üyeleri, Fatih Mahallesi sakinleriyle buluştu. 

 

Çok sayıda vatandaşın da katıldığı ziyarette Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, İlçe Başkanı Ersin Kasap, İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Bayraktar Keskin, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu ve Cumhur İttifakı teşkilat üyeleri Fatih Mahallesinin Cadde ve Sokaklarını gezerek halkı selamladılar.

 

 

İhsan Kurnaz: Halkımızın güven ve sevgisine layık olmaya çalışacağız  

 

Fatih Mahallesi sakinlerinin sevgiyle karşıladığı Cumhur İttifakı İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz: " Sizin bu içten samimi sevginize layık olmak için geliyoruz. İlkadımın her sokağına sevgi ve kardeşliğin sıcaklığını yansıtacağız. Huzur ve güven dolu  bir İlkadım için geliyoruz. Size hizmet bizim boynumuzun borcudur" dedi.

 

 

Vatandaşlar: Oylarımızı İhsan Kurnaz'a vereceğiz kazanan İlkadım olacak 

 

Ziyarette çok sayıda vatandaş sokaklara çıkarak sevgi gösterisinde bulunurken bir çoğunun da evlerinin balkon ve pencerelerinden el sallayıp 'Seninleyiz' diyerek destek verdikleri görüldü. 

Vatandaşlar: Oylarımızı İhsan Kurnaz'a vereceğiz kazanan İlkadım olacak dediler. 

 

 

İhsan Kurnaz: Gönül gönüle, sokak sokak, mahalle mahalle hemşehrilerimizle buluşmaya Fatih Mahallemizde devam ettik. Bizleri gönülden kucaklayan, ilgi ve destekleriyle her zaman yanımızda olan kıymetli Fatih Mahallesi sakinlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte İlkadım için Hazırız ve Kararlıyız ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.