• İHSANBAŞKAN

FACEBOOK İNSTAGRAM VE WATSAP'TA SORUN VAR

TEKNOLOJİ Haber Girişi : 13 Mart 2019 22:21
FACEBOOK İNSTAGRAM VE WATSAP'TA SORUN VAR
Dünyaca ünlü fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'a bir süredir erişim sağlanamıyor.Kullanıcılar İnstagram profiline girdiklerinde akış yenilenemedi sorunuyla karşılaşıyor.

Dünyaca ünlü fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'a bir süredir erişim sağlanamıyor.

Kullanıcılar İnstagram profiline girdiklerinde akış yenilenemedi sorunuyla karşılaşıyor.

Kullanıcılar tepkilerini bir diğer sosyal medya aracı Twitter üzerinden dile getiriyor.

Facebook'ta da sorun

Kullanıcılar, sosyal medya platformu Facebook'a da erişim sıkıntısı yaşıyor. Facebook'ta kullanıcılar fotoğraf yükleme ve paylaşım sorunuyla karşı karşıya kalıyor.

Facebook'tan açıklama

Facebook erişim sorununa ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Facebook açıklamasında "Bazı kullanıcılarımızın Facebook uygulama ailesine erişim sorunu yaşadığının farkındayız. Sorunu en kısa zamanda çözmek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook'taki erişim sorununun global seviyede olduğunu açıkladı. Sayan, yaptığı açıklamada "Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşanmakta olup, ülkemizde de kısmen hissedilmektedir. Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir." ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.